2020-07-08 17:57

Misteriosul Tudose

 |  13:20
Misteriosul Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a fost surprins de camerele de luat vederi, în weekend, așteptând un tren întârziat în Gara de Nord.

Cum în gară lumea se strânge ca la urs, atunci când vede un “elefant” politic, fostul premier a fost luat la întrebări de către călătorii zgribuliți, despre ce se întâmplă în politică, ei amintindu-I, totodată, că au avut încredere în el, dar că…n-a făcut mai nimic. Răspunsul lui Tudose a fost unul surprinzător, dar repetat de mai multe ori: „Aveți puțină răbdare și o să vedeți!”. Ce a vrut să spună fostul prim ministru? Nu prea se știe acum. Sau a fost doar un răspuns de politician ca să scape de gura alegătorilor?   


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-28Parerea ta...

ANONIM
28 Ian 2019

A fost o vrajeala din partea unui ciumat rosu bolsevic. Un ghiocel in fata borfasului national draKnea.
NAZISTII IMPUTITI
28 Ian 2019

Cand a fost premier Palmierul l a chemat la biroul sau si i a spus :Ori te lepezi de Dragnea ,ori scoatem dosare fakeBineinteles ,s a speriat si a inceput sa tradeze PSD ul urmarea o stiti Inaintea lui a patit o si grindeanu Pe Dancila a amenintat o ca daca nu l asculta va fi chemata la DNA si se va ajunge la dosare grele ,bineinteles fake Asa ca bai imputitule drogat ia gandeste te cine ar fi prostul sa asculte de un nazist hot si traficant?
DE LA PRELUAREA
28 Ian 2019

mandatului, parlamentarii au muncit, în total, 59 de zile, efortul maxim fiind depus în luna mai, când au lucrat 12 zile! Asta deși UN ALES PRIMEȘTE ÎN FIECARE LUNĂ O INDEMNIZAȚIE ce poate ajunge chiar și la 16.000 LEI. PE LÂNGĂ BANII DE CAZARE ȘI BENZINĂ.... INDEMNIZAȚIA UNUI SENATOR SAU DEPUTAT pleacă de la 5.401 de lei pe lună, și ajunge, DACĂ parlamentarul FACE PARTE DIN COMISII DE SPECIALITATE sau din FORURI DE CONDUCERE, până la 16.000 de lei, cum este cazul președinților celor două camere, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, informează Adevărul.
LA INDEMNIZAțIA LUNARă
28 Ian 2019

se adaugă, pentru aleșii care nu sunt din București, O DIURNĂ de 2% din indemnizația lunară pentru fiecare deplasare în București. Tot aceștia beneficiază și de peste 3.500 de lei pe lună PENTRU CAZARE în București, iar pentru a ajunge în Capitală, parlamentarii din circumscripțiile din țară BENEFICIAZĂ DE GRATUITATE LA MERSUL CU TRENUL SAU AVIONUL, iar DACĂ preferă DEPLASARE CU MAȘINA, primesc 1.400 de lei bani de benzină. Luna mai a fost una de foc pentru aleşi, fiind cea în care au lucrat cele mai multe zile, şi anume 12. În schimb, în martie, parlamentarii s-au întâlnit în doar trei şedinte comune.
ACTIVITATEA INTENSă
28 Ian 2019

din luna iunie este explicată prin moţiunea de cenzură a PSD împotriva propriul guvern. Cum vacanţa le bătea la uşă, parlamentarii şi-au pregătit bagajele şi au votat încă din 28 iunie legea prin care Guvernul este abilitat să emită Ordonanţe de Urgenţă. Asta în contextul în care guvernul condus de Mihai Tudose a primit votul de încredere abia o zi mai târziu. sursa: b1
APROPOS....
28 Ian 2019

ȘI BOUL ĂSTA ARE GRADE PE SUB COSTUM, PRECUM TOATE JAVRELE CONDUCĂTOARE SPRE ABIS! DECI, CINE CONDUCE RO? STATUL PARALEL TRAVESTIT ÎN POLITIC!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz