2019-05-26 04:36


MITING de amploare PSD la Craiova. Mesaj pentru Dragnea: ”Dacă te ARESTEAZĂ, venim noi să te scoatem de acolo!”

 |  17:59
MITING de amploare PSD la Craiova. Mesaj pentru Dragnea: ”Dacă te ARESTEAZĂ, venim noi să te scoatem de acolo!”

Liviu Dragnea a susţinut, în cadrul discursului de la mitingul PSD de la Craiova, că a primit numeroase mesaje de încurajare de la susţinători, care i-au spus chiar că vor veni să îl scoată din închisoare.

"Toată lumea cu care am dat mâna mi-a zis Liviule nu te lasă. Aici am crescut și eu pe canalul Dunării ca și voi și mulți mi-au spus ”Liviule nu te lăsa”. Mi-a zis cineva tot aici chiar dacă te arestează să nu renunți că venim și te scoatem de acolo. Sper să nu ajungem acolo , dar asta e dorința de zi și noapte a lui Iohannis pentru că e îngrozit de noi", a susţinut Liviu Dragnea la Craiova.

Liviu Dragnea a arătat, de asemenea, că PSD a lucrat pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă în ciuda tuturor care au spus că nu se poate.

"Prea mult timp ni s-a spus: ”învățați-vă cu salariile mici că altfel nu vin investitorii”. Și au stat românii ani și ani cu salarii de mizerie. Că în România numai așa puteau fi invitați străinii care dau salarii de sclavi.Noi am mărit salariile și am redus taxele. Sunt salariile mărite și în administrație și în zona privată. Prea mult timp ni s-a spus că agricultura noastră nu trebuie să fie performantă și am arătat în doi ani că poate fi pe primul loc la două culturi, porumb și floarea soarelui. Ca noi să putem să mâncăm hrana din pământul nostru.Prea mult timp ni s-a spus că resursele noastre de fapt nu trebuie să fie ale noastre. Că trebuie să fim bucuroși dacă cineva le ia și le duce afară din țară. Prea mult timp ni s-a spus că mai importante sunt interesele Europei decât intersele țării", a a arătat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost prezent alături de majoritatea liderilor PSD la mitingul de la Craiova în care formațiunea și-a prezentat candidații pentru alegerile europarlamentare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-13

TAGURI: dragnea, miting, psd, inchisoare, craiova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@HUIDUITU' LIVIU DRACNEA
12 Apr 2019

SIKTIR BORFASULE , NIMENI NU O SA TE SCOATA DIN PUSCARIE . TOTI ROMANII TE VOR LA RACOARE . OLGUTA SI OLGUTU NU OR SA TE SCOATA NICIODATA , POATE OR SA TE INFUNDE SI MAI RAU . TE HUIDUIE LUMEA PE UNDE TE VEDE , NU VEZI ASTA ?
ANONIM
12 Apr 2019

DA de ce il huidue,mai droaga nebuna ,ca vrea ca romanii sa traiasca mai bine ,de asta ,?Siktir Nu vezi ce vrea iohanus ?El vrea sa fim la cheremul strainilor A iesit la brat in geaca rosie precum boul cu STEVEN VoN GRONINGEN sa lupte pentru drepturile Austriei nu ale Romaniei Era garantul celor care radeau padurile in favoarea austriecilor SIKTIR !
ANONIM
12 Apr 2019

O sa iesim ...nu 40 de mii cati am fost azi ci 4000 000 si o sa va dam muie !voua nazi dar si homalaului nazist johanus ,,cur de fier''
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
12 Apr 2019

nu aveti voi nici o sansa cu tiganii din Craiova sa terorizati toata Romania....va asteapta puscariile pe toti//Sunt 18milioane de voturi care NU VOR FI PENTRU VOI CIUMATILOR ROSII
ANONIM
12 Apr 2019

Cum terorizam Romania bai homo ?Aruncam cu cacat si garduri in jandarmi homalai mincinosi Crezi ca lumea nu vede cine e jigodie si cine om?18 milioane ,,visezi !Va vor alege drogatii care nu depasesc 1000
HE , HE , HE.......
12 Apr 2019

Ptiu.....ce pute !!!!! Au iesit in strada camasile albe cu JEG LA GÂT. Ptiu..... ce pute !!!! Au fost adusi cu autobuzele asistatii , tziganii si gunoaiele Olteniei sa-l vada pe ''BORFAȘULNATIONAL '' ultima data . Ptiu.... ce pute...!!! Camasile albe cu JEG LA GAT. HOMO -SAPIENS. Ptiu...ce pute !!! Gunoaiele aduse cu carutzele . Ce miros pestilentzios ...!!! Analfabetii dependenti de puscarias au fost scosi instrada din cocinele lor insalubre. Ptiu..... ce pute ...!!!!! Huuuuuu gunoaie bolsevice !!!
ANONIM
12 Apr 2019

Mars la baut pisatul bai homalau si treci sa l lingi pe johanus curdefer
AI BELITO BELINI
13 Apr 2019

BAI TILHARULE DE TELEORMAN ; DAR CELE 3 , 5 MILIOANE EURO LUATE DE LA MAFIOTUL CU GAZELE IOAN NICOLAIE SI DATE LUI BICA , CUM A RAMAS DOSARUL ASCUNS ? VINE DOSARUL DIN URMA .
ANONIM
13 Apr 2019

Bataie de joc a mafiei psd fatza de oameni amarâti adusi ca vitele sa-l aplaude pe HOTUL HOTILOR SI BORFASUL BORFASILOR.
ANONIM
13 Apr 2019

Pe voi va aduceau cu banii lui Soros dar vaca a cam intarcat si nu mai iesiti La voi dreptatea si adevarul sunt masurate de banii lui Soros cu care va cumparati droguri
ANONIM
13 Apr 2019

Sa vazut ce sunteti ,niste scarbe drogade si degenerate niste lingatori al sasului Nici voi nu stiti ce e cu voi Sunteti niste zombi drogati manipulati si stersi pe creere
Random imageUltimele stiri


STARBAG