2020-07-14 10:55

Incident la mitingul PSD din Piaţa Sfatului din Braşov. Codrin Ştefănescu: Suntem singurul PARTID românesc

 |  13:11
Incident la mitingul PSD din Piaţa Sfatului din Braşov. Codrin Ştefănescu: Suntem singurul PARTID românesc

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică, la mitingul social-democrat care avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov şi la care au participat mai mulţi miniştri ai partidului, că PSD este singurul partid românesc, singura formaţiune nefinanţată din străinătat. În piaţă s-a adunat şi un grup important de protestatari anti-PSD, care au huiduit şi au scandat "PSD - Ciuma roşie, Hoţilor!".

"PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitaţi până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic. Am venit la Braşov ca să dăm acest semnal”, a declarat Ştefănescu.

Printre miniştrii prezenţi la miting s-au aflat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, precum şi alţi miniştri şi lideri ai partidului, nu însă şi preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea. Aceştia se află la Braşov pentru a participa la alegerile care au loc în organizaţia locală.

„Am văzut aici un semn pe un banner: "hashtag". O spun foarte clar, azi eu o să fiu #Insist! #Insist trebuie să fim cu toţii, să insistăm să schimbăm România aşa cum ne-o dorim cu totii. Văd multe mesaje frumoase, ”Braşov oraş european”, ”Fonduri europene”, ”PSD şi-a respectat promisiunile”, ”Investiţii în sănătate”. Sunt lucruri care s-au făcut în ani de zile. Nimeni nu spune că s-au făcut toate. Sunt multe, foarte multe lucruri de făcutEste multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare. Și pentru ce? Este o bătălie, nu pentru țara asta. Cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei țări”, a spus Teodorovici.

Incident   Potrivit Jandarmeriei Braşov, duminică, la finalul manifestării organizate în Piaţa Sfatului, a avut o altercaţie între doi bărbaţi.Unul dintre ei a început scandalul, iar celălalt s-a apărat. Agresorul a reuşit să fugă, el fiind căutat de jandarmi şi poliţişti. Victima a fost dusă de jandarmi la autospecială pentru a fi identificată. De asemenea, persoana agresată a spus oamenilor legii că nu doreşte să depună plângere împotriva bărbatului care l-a lovit. După ce va fi identificat, agresorul urmează să fie amendat 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-24Parerea ta...

ANONIM
24 Mar 2019

GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE, PSD E SINGURUL PARTID CARE ESTE FINANTAT NUMAI DIN BANI ROMANESTI , DA D A R F U R A T I DE LA POPOR SAU DIN AVUTIA NATIONALA . SI CA TOATE PARTIDELE SI PSD ESTE TOT O GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZTA. IN URMA CU 30 DE ANI PSD AVEA CA MEMBRI HOTI SI BANDITI DESTEPTI ACUM SUNT DOAR PROSTI DE DAU IN GROPI.
DAN DORAN
24 Mar 2019

PDSR ramine cel mai nerusinat grup infractional pe care l-a avut tzara. Toata averea pedeserista provine din mita si furaciune. Nu spun ca ar fi singurii care fura, dar sint categoric cel mai bine organizati, si nu au de gind sa se lase trasi la raspundere vreodata. ACUM, tzipa si zbiara contra strainilor, carora CHIAR EI le-au vindut pe nimic fostele intreprinderi de stat si resursele naturale, pentru ca au ajuns la concluzia ca spagile luate atunci erau prea mici, in raport cu bogatiile date de pomana, mai mult. Dar la vremea aceea erau disperati sa faca avere, si orice suma in valuta era un balon de oxigen ce ii putea impinge catre ciolanele mult visate! Acum fac pe patriotzii si pe preocupatii, dar PENSIILE SPECIALE cu care sint rasplatiti mai ales cei care le-au acoperit mirsaviile distrug Romania mai mult chiar decit furtisagurile si spagile luate in trecut! O ASEMENEA GRUPARE ANTINATIONALA TREBUIE DISTRUSA, DE URGENTA!
VRABIE GEORGETA
24 Mar 2019

Dan Doran,un comentariu adevarat si de bun simtz. Subscriu
UN ROMIN
24 Mar 2019

Refacerea cu adevarat a Rominiei va incepe abia dupa sfirsitul exterminari de la conducerea tari a acestor hoti indiferent de nume sau semintie sa nu mai vorbim de culoare politica care arata clar ca alti abia asteapta.Trebuie eradicat tot .Politica este o minciuna legalizata Se intoarce dupa banul plac al celor ce o fac
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz