2019-10-21 04:12

Miting PSD la Galați: autocarele susținătorilor PSD, BLOCATE de protestatari

 |  14:37
Miting PSD la Galați: autocarele susținătorilor PSD, BLOCATE de protestatari

Două autocare cu membri PSD, care defluiau de la mitingul organizat pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, au fost blocate, sâmbătă, de protestatari.

Primul autocar, în care se aflau aproximativ 50 de membri PSD a fost oprit chiar în apropierea Palatului de Justiţie din Galaţi. Şoferul a încercat să-şi continue deplasarea, dar protestatarii s-au culcat pe asfalt în faţa lui, blocându-i înaintarea. În cele din urmă, şoferul a dat înapoi şi, însoţit de strigătele şi huiduielile protestatarilor, a reuşit să părăsească artera principală şi să se deplaseze pe una secundară, scrie stiripesurse.ro. Al doilea autocar a fost oprit de aceeaşi protestatari în apropierea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. Şi acesta a trebuit să dea înapoi şi să se replieze pe o stradă secundară. Cele câteva sute de protestatari care s-au adunat în zona mitingului PSD au încercat să se apropie şi de un grup de membri PSD, care se deplasau pe jos de la miting, fiind însă opriţi de forţele de ordine. Ei au adresat însă huiduieli, invective şi scandări cum ar fi "slugile lui Dragnea". Potrivit jandarmilor, deşi mulţimea de protestatari a fost agitată, nu s-au înregistrat victime în niciuna dintre tabere. La începutul mitingului PSD, pe treptele Palatului de Justiţie s-au adunat aproximativ 200 de protestatari, dar numărul acestora a crescut ajungând la aproximativ 1.000, în condiţiile în care li s-au alăturat şi oameni veniţi din judeţele Brăila şi Buzău. La mitingul PSD au participat câteva zeci de mii de persoane din municipiul Galaţi, dar şi veniţi din localităţile din judeţ sau din judeţele învecinate. Pe timpul mitingului, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, acuzând stări de leşin şi lipotimii, una fiind internată în spital, potrivit reprezentanţilor ISU Galaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-11Parerea ta...

ANONIM
11 Mai 2019

Pentru cati bani ati primit ,bai jeguri pnl iste usr iste basiste ,securiste ,pupincuriste merita sa l sugeti pe plavan si la coaie SIKTIR SCARBE DROGATE !
ANTIMAFIA
11 Mai 2019

au fost zeci de mii de galeteni impotriva lui dragnea .voi ati vazut imaginile?asta nu este sanatos la cap.va muri linsat de oameni.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

“Jos, Ponta!” nu e destul Suntem prea puţini pentru cât de multe nemulţumiri avem. Oferta temelor de miting este generoasă, iar iniţiatorii se întrec prin originalitate. În fiecare săptămână se anunţă pe reţelele de socializare cel puţin două mişcări de protest. Poporul pare să aibă gene de sindicalism, dar instituţia dispare încet-încet de pe scena socială. Mă rog, în sindicate rămân doar bugetarii. Ce n-ar da liderii sindicali pentru nişte teme de protest care să scoată oamenii din case nesiliţi de nimeni şi fără nici o obligaţie faţă de cineva! În 25 de ani nu le-a ieşit. Acum îi vedem cum luptă doar pentru cauze pierdute. Se vede treaba că nu au fost deloc inspiraţi cu tema crizei dialogului social, pentru că nici bugetarii nu au rezonat prea bine şi nu au ieşit în stradă
12 Mai 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray