2020-06-03 13:06

Mitingul împotriva "controversatului" Robert Negoiţă, anulat în urma discuţiilor cu Liviu Dragnea

 |  08:48
Mitingul împotriva "controversatului" Robert Negoiţă, anulat în urma discuţiilor cu Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Sector 5, Cristian Rizea, a anunţat, într-un comunicat de presă, că s-a decis anularea mitingului împotriva ”controversatului” Robert Negoiţă, în urma discuţiilor cu liderul partidului, Liviu Dragnea.

”Controversatul Robert Negoiţă nu mai este acceptat de noi, de majoritatea organizaţiilor de la sectoare. Motivele sunt multiple, iar ele s-au acumulat în ultimele 4 luni de zile. Începând de la jocul mârşav pe care a încercat să îl facă atunci când a luat decizia să-l contracandideze pe domnul Liviu Dragnea la şefia PSD şi culminând cu valul de ameninţări voalate la adresa unor colegi de ai noştri, cum că ar deţine anumite înregistrări audio-video, dovedind astfel faptul că este un personaj toxic pentru PSD", a precizat Cristian Rizea.

Deputatul PSD a mai anunţat că a discutat cu Liviu Dragnea şi s-a decis suspendarea mitingului faţă de Robert Negoiţă.

„În acest moment, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu Preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, am luat decizia împreună cu colegii mei de a suspenda mititngul programat luni, ora 10:00, în faţa Primăriei Sectorului 3. Am încredere în Preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea şi în colegii mei din Comitetul Executiv Naţional că vor analiza, cu multă înţelepciune, situaţia conflictuală din interiorul PSD Bucureşti”, a completat Cristian Rizea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine