2020-07-08 02:02

Miza ASF. Senatorul PSD Daniel Zamfir răspunde atacului lui Orban: „Situaţia în domeniul asigurărilor e groaznică. Acolo e un butoi cu pulbere!”

 |  15:25
Miza ASF. Senatorul PSD Daniel Zamfir răspunde atacului lui Orban: „Situaţia în domeniul asigurărilor e groaznică. Acolo e un butoi cu pulbere!”

Senatorul social-democrat Daniel Zamfir a reacționat după ce premierul Ludovic Orban a declarat că o eventuală nominalizare a sa de către PSD, pentru conducerea ASF, ar fi „o sfidare”.

„Cred că pe domnul Orban l-a supărat foarte tare nu că mă susţine PSD, ci că opt structuri din rândul patronatelor, al asociaţiilor de protecţie a consumatorilor, al transportatorilor, al proprietarilor de service-uri mă susţin. Asta este durerea lui cea mare. Şi planul lui de a negocia cu cineva din PSD ca să nu mă susţină cred că e sortit eşecului. Nu am niciun motiv să cred că atât preşedintele Ciolacu cât şi ceilalţi colegi din Partidul Social Democrat nu mă vor susţine, cu atât mai mult cu atât mai mult cât chiar propunerea de a candida la această funcţie a venit chiar de la un membru foarte important al partidului", a declarat, pentru DC News, Daniel Zamfir. 

„Situaţia în domeniul asigurărilor e una groaznică. Acolo e un butoi cu pulbere. Există un lanţ de complicităţi, un mecanism extrem de nociv care face ca noi toţi cei care suntem consumatori şi suntem obligaţi să plătim RCA să fim, până la urmă, afectaţi de lucrul acesta. La adresa cui să fie sfidarea de care vorbeşte Ludovic Orban? La adresa oamenilor pe care vreau să îi apăr de abuzuri? Dacă ajung la ASF, vreau să fac exact acelaşi lucru: să apăr milioanele de oameni care plătesc asigurări şi care sunt victime ale abuzurilor", subliniază senatorul Zamfir. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz