2019-10-22 09:10

Moartea lui ADAMESCU, folosită de DRAGNEA ca argument. Vezi ce spune șeful PSD despre condițiile din pușcării

 |  19:49
 Moartea lui ADAMESCU, folosită de DRAGNEA ca argument. Vezi ce spune șeful PSD despre condițiile din pușcării

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, marţi, că Ministerul Justiţiei ar trebui să prezinte o situaţie cu numărul persoanelor care au murit în penitenciarele româneşti şi a argumentat că noaptea trecută "un om a murit în penitenciar", referindu-se la omul de afaceri Dan Adamescu.

Liviu Dragnea a afirmat că statul român trebuie să ia măsuri de ameliorare a condiţiilor din penitenciare. ”Din păcate, de ani de zile România a primit foarte multe amenzi şi a primit foarte multe condamnări pe condiţiile din penitenciare. Sunt enorm de multe documente oficiale, din păcate nu au fost foarte mediatizate care arată că România e privită foarte rău din punctul ăsta de vedere, respectiv condiţiile inumane din penitenciare”, a spus Dragnea, potrivit News.ro.

El a evocat şi decesul omului de afaceri Dan Adamescu în cursul nopţii de luni spre marţi. ”Totuşi azi-noapte a murit un om în penitenciar. Acel om nu fusese condamnat la moarte. Eu cred că Ministerul Justiţiei, în foarte scurt timp, să arate câţi au murit în închisorile din România, că poate e bine ca toţi să ştim”, a spus preşedintele PSD.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit la vârsta de 68 de ani. Adamescu executa, din 27 mai 2016, pedeapsa de patru ani şi patru luni primită în dosarul în care a fost acuzat că a mituit doi judecători pentru pronunţarea unor soluţii favorabile în dosare de insolvenţă ale unor firme ale sale. El făcuse şi o cerere de liberare condiţionată, care îii fusese însă respinsă, putând să mai facă una în luna februarie a acestui an.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

UN AMARAT ...CARE NU A VOTAT
24 Ian 2017

IOHANIS O INTOARCE. SI INCEARCA SA O DREAGA. CHIAR NE CREDE PROSTI. UN PRESEDINTE TREBUIE SA AIBA GRIJA DE POPOR NU SA IL DOARA IN C...UR DE EL...PACAT CA NU INTELEGE . TREBUIE SA FIE UN PRESEDINTE AL TUTUROR ROMANILRO NU DOAR AL PNL...SI UE SAU AL CELOR CARE IL CONDUC PE EL ....( ADICA MERKEL) SPER SA FIU INTELES NITEL ...
UN FERICIT
24 Ian 2017

pai de ce mai amaratule nu ai votat?
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
24 Ian 2017

V-AM INPUSCAT , V-AM CIURUIT , AM FURAT SI EU - 1 MILIARD - DE EURO SI ACUM , MA CONDAMNATI LA NUMAI 4 ANI DE PUSCARIE . BANI UNDE SINT BAI MAFIOTULE DE BRAZILIA ?
BOMBONIKA DELI-MORMAN
24 Ian 2017

HA HA FUGIM IN BRAZILIA....AVEM BANI MULTI...MILIARDE DE EURO....HA HA HA STUPID PEOPLE
ROMANIA
24 Ian 2017

Nu exista nici un motiv de grațiere.
GROZA
24 Ian 2017

CEDO pune in prim plan conditiile,infrastructura,si apoi gratierea(pentru ca inalti).La atatia bani de ce nu s-a tratat.Sanatatea in Romania este pusa pe alt plan.Atunci cum sa fie in pennitenciare.Omul a fost un pungas.Se da vina pe sistem ,pai ei sunt sistemu.
GABRIEL.
25 Ian 2017

ASTEPT CU NERABDARE SA CITESC CARTILE MARLANULUI DIN JUDETUL FARA LIBRARII (TELEORMAN). SCRISE LA RAHOVA SAU JILAVA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray