2019-11-19 13:15

Mohammad Murad, șeful FPTR, gata să candideze la Primăria Constanța

 |  13:49
Mohammad Murad, șeful FPTR, gata să candideze la Primăria Constanța

Președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, a anunțat vineri, la Constanța - cu ocazia semnării protocolului de colaborare dintre Ministerul Turismului și FPTR în vederea promovării României că destinație turistică -, că ar vrea un candidat al oamenilor de afaceri la Primăria Constanța.

"Eu aș candida!", a declarat el. Murad a arătat că, deși oamenii de afaceri nu au interese politice, ei ar trebui să fie mai implicați, având în vedere cât de greu se desfășoară lucrurile în administrația locală. De exemplu, pentru obținerea unei autorizații de construcție de la Primăria Constanța se așteaptă un an și jumătate. Drept pentru care, a arătat Murad, nu ar fi o idee rea ca oamenii de afaceri să desemneze un candidat la Primăria Constanța.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Ceața turismului românesc Toată lumea își aduce aminte de turism doar atunci când pleacă în concediu. În rest, doar pe durata campaniilor electorale, politicienii indiferent de culoarea politică își mai amintesc că avem o țară frumoasă, cu un potențial turistic uriaș, care nu este însă suficient de bine valorificat
Acum 23 ore

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray