2020-07-04 15:22

Mohamnad Murad: „Cei din turism nu mai au încredere în guvernul Orban!”

 |  20:52
Mohamnad Murad: „Cei din turism nu mai au încredere în guvernul Orban!”

Președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, a postat joi, pe Facebook, un mesaj foarte dur și oarecum surprinzător la adresa cabinetului Orban, după întâlnirea din această săptămână de la Palatul Victoria, privind măsurile în vederea deschiderii hotelurilor.

„I-am transmis primului ministru că avem nevoie de sprijinul statului dar și că „oamenii din turism sunt foarte supărați pe dumneavoastră” și, totodată, că „cei din turism nu mai au încredere în guvernul Orban”, a precizat Murad. Acesta susține că premierul a dat asigurări că șomajul tehnic va fi extins până la 15 iunie. Însă, el a lansat și o amenințare la adresa Guvernului, precizând că dacă chiriile pentru plaje nu vor fi reduse la jumătatate, „vin cu 20 de camioane de nisip și fac plajă în fața Guvernului”. De asemenea, președintele FPTR a mai declarat că este nemulțumit de prestația secretarului de stat pentru Turism, Răzvan Pîrjol, considerând că acesta n-ar mai trebui să rămână în fruntea turismului românesc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-22Parerea ta...

CIORDEALA
22 Mai 2020

Hai sictir , garoiule , hot . Dute la mata si punei nisip in cimitir , nu la guvernul tari , ca tea primit ca un milog hot
UN PATRIOT
23 Mai 2020

Da, are nevoie de stat, care pana acum l-a sprijinit cu TVA redus, cu impozite modice. Avem servicii proaste la preturi scumpe. Turismul include evaziune fiscala, turism la negru cat se poate. Ca orice om de afaceri serios trebuie mereu sa ai rezerve pentru zile negre. Nu stai toata ziua cu mana intinsa sa iti dea statul. Daca Murrad era la el in tara nu mai avea afacerile si averea de aici. Mereu a jucat de partea politicienilor verosi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz