2020-04-06 00:03

Moise Guran: Băsescu vrea fuziune între PMP și PNL

 |  11:17
 Moise Guran: Băsescu vrea fuziune între PMP și PNL

Moise Guran susține, într-o postare pe Facebook, că fostul președinte Traian Băsescu își dorește să o fuziune a PMP cu PNL, iar pentru a face acest lucru posibil, PMP va avea propriul la alegerile locale din Capitală, candidat care va ataca alianța USR-PLUS.

”Băsescu vrea PMP în PNL. Băsescu spune că îl susține pe Nicușor la Capitală. Nu e chiar o surpriză, și să vedeți de ce...

PNL dă toate semnele că va avea candidat propriu, indiferent de riscul de a lăsa Bucureștiul încă patru ani pe mâna Gabrielei Firea.

La fel cum a făcut la Prezidențiale cu Paleologu, un candidat teleghidat anti-Barna, PNL încearcă de fapt același joc de fragmentare, prin proxy (Băsescu-Nicușor Dan), împotriva Alianței USR-PLUS. 

E un joc cinic, căci pe lângă orgoliile hrănite ale unor naivi ambițioși, dincolo de funcțiile politice pe care le vor ocupa probabil în PNL actualii pemepiști, victimele sunt totuși bucureștenii.”, scrie Moise Guran.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

UDREA-BICA COSTARICA
11 Feb 2020

Face circ asa pe ultima suta de metri si dupa anticipate partidul de buzunar al Qiorului dispare din peisaj..bye bye Beshescu du-te in CostaRica dupa curvele tale "persecutate" de DNA
COCHILIA
11 Feb 2020

Băsescu este uns cu toate mirodeniile , credeți ca Moise Guran face pe analistul politic ca o figura stilistica ?
CUCUVEAUA ROZ-BONTON
11 Feb 2020

Basescu ...vai cum poti sa spui de el CEa furat?Dar molusca voastra venetica este mai cinstita ?Molusca de la capul statului ce este ?vreo sfanta cumva ?Nu cumva este si el ca si voi toti un pungas batran ...ros si harsait in rele?Fitia i ai naibii de,,limberali ''criminali!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine