2020-07-11 01:44

Moise Guran dezvăluie: Adevăratul MOTIV pentru care a intrat în politică

 |  22:06
Moise Guran dezvăluie: Adevăratul MOTIV pentru care a intrat în politică

Fostul jurnalist și actual membru al USR, Moise Guran a dezvăluit conjunctura și motivele pentru care a luat decizia radicală de a intra în politică, deși era conștient de criticile pe care le va primi de la colegii săi din presă.

„A trebuit să aleg între etică și deontologie. Nu a fost o alegere ușoară, nu a fost o alegere pe care am dorit-o. Nu cred că am lăsat vreodată cuiva impresia că nu-mi place meseria mea sau că nu-mi merge bine în meseria mea de jurnalist. Din contră. Toate postările și comentariile mele la adresa celor care au făcut acest pas anterior au fost extrem de dure. E normal ca dvs, foștii mei colegi, să criticați acest pas. Este ceea ce trebuie să faceți”, a spus el.

Guran a răspuns și criticilor care i-au fost aduse de Centrul pentru Jurnalism Independent pentru că a lucrat cu USR și PLUS încă din 2018.

„Hai să lămurim încă ceva, pentru că părinții mei au înțeles de la televizor că aș fi primit bani de la cineva pentru a lucra sau că acum aș fi primit bani să intru în politică. Aceste lucruri sunt aberante. Nu am luat bani de la nimeni nici atunci, nici acum. Să fii politician nu e o meserie. Meserie e aia pe care o faci tu, atunci când lucrezi. Să te implici în viața politică și în decizii – asta e un lucru care poate fi considerat o meserie dacă asta ai făcut toată viața ta, dar nu în altă situație”, a spus Moise Guran.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-20Parerea ta...

KLAUN IOH ANUS
21 Ian 2020

Gioarsa Muian,un acoperit mâncător de câcat conform OZU.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz