2020-07-11 02:51

Moise Guran nu va primi salariu din partea USR. Din ce va trăi fostul jurnalist

 |  10:10
Moise Guran nu va primi salariu din partea USR. Din ce va trăi fostul jurnalist

Fostul jurnalist Moise Guran a declarat la Digi24 că nu va avea salariu de la USR și că intenționează să trăiască din rezervele pe care le-a acumulat până acum.

„Nu sunt bogat, am niște rezerve din care pot trăi ceva timp. Când nu mai am bani, ma angajez și eu, ca orice om, îmi caut o slujbă”, a declarat Moise Guran.

Potrivit lui Guran, banii strânși până acum ar putea să-i ajungă un an sau chiar mai mulți, în funcție de cheltuieli. Moise Guran a mai declarat că în politică intenționează să „negocieze lucruri”.

„Sunt un idealist care a ales un partid de idealiști și care vor să schimbe lumea venind cu un mod cu totul diferit de a face politică.(...)Am idei și persuasiune”, spune Moise Guran.

Legat de cum a intrat în politică, fostul jurnalist povestește:

„M-a sunat Dan Barna, m-a sunat și Dacian Cioloș, mi-au explicat niște lucruri, mi-au făcut o propunere. Răspunsul meu a fost: Vorbiți în primul rând în partidele voastre pentru că s-ar putea să aveți o opoziție față de mine. Partidele USR și PLUS au primit bine propunerea asta. S-a făcut birou național. Eu am făcut declarațiile respective după biroul național.

Mi-au pus întrebări, de ce vreau să fac asta, cum am putea lucra împreună. Eu le-am cerut un singur lucru: să spună foarte clar că aceste partide vor fuziona, iar până atunci ei se vor comporta ca un singur partid. Pentru că niciun PNL care să facă singur guvernare nu e lipsit de pericole”, explică Moise Guran.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-21Parerea ta...

PATRIOTISM
21 Ian 2020

Moise Guran! Test de patriotism și supraviețuire ? Celor din USR credeți ca o sa accepte ușor aceasta imagine ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz