2019-11-13 00:14

Mona Muscă REVINE în atenția publică: ”POLITICA e o meserie formidabilă”

 |  18:23
Mona Muscă REVINE în atenția publică: ”POLITICA e o meserie formidabilă”

Politica e o meserie frumoasă, formidabilă, pentru că poți face mult bine pentru multă lume, a declarat Mona Muscă, la deschiderea celei de a 12-a ediții a One World România, Festivalul Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului. Aceasta a insistat că în nicio altă meserie nu poți să cuprinzi atâtea persoane cărora să le faci un bine.

"Politica e o meserie frumoasă, formidabilă pentru că poți face mult bine pentru multă lume. În nicio altă meserie nu poți să cuprinzi atâtea persoane cărora să le faci un bine – cu o lege, cu un amendament, cu o decizie. E formidabilă! Și satisfacția pe care o ai când reușești să faci ceva este infinit mai mare decât satisfacția pe care o ai să ai conturi în străinătate și vile la Snagov și așa mai departe - nu se compară!, alea sunt fleacuri pe lângă acest lucru. Trebuie facută ca o meserie. Dacă ești în Parlament trebuie să funcționezi ca o instituție! Fiecare parlamentar ar trebui să funcționeze ca o instituție. Pentru asta trebuie să aibă proiecte, trebuie să aibă o anumită viziune, trebuie să aibă o echipă cu care să lucreze, trebuie să lucreze cu experții pentru că niciun politician nu e expert în aproape nimic din ceea ce face dar, poți să strângi oameni foarte buni cu expertiză în jurul tău. Deci încă o dată spun: e o meserie superbă, numai că trebuie făcută onest. Atât! Să ai interesul public în genă. Iar dacă nu îl ai, trebuie să te educi", a susținut Mona Muscă.

Personaj cu foarte multă notorietate, Mona Muscă s-a retras din viața publică în martie 2007, după ce a fost declarată colaborator al Securității. Ea afirmase că nu a făcut poliţie politică, dar CNSAS a constatat contrariul, iar Curtea de Apel Bucureşti a confirmat verdictul Consililiului, printr-o hotărâre definitivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

MARȘ!
16 Mar 2019

POLITICA E PENTRU RETARZI! MAJORITATEA, DACĂ NU TOȚI SUNT SPURCAȚI LA AFACERI MURDARE, NECURATE, SPĂLĂRI DE BANI, FUGA DE RĂSPUNDERE ÎN BAZA IMUNITĂȚII, PREA MULTE AVANTAJE ȘI RĂSPUNDERE IOC! NIȘTE NULITĂȚI UMANE, NIȘTE SCÂRBE ORDINARE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray