2019-11-18 01:32

Monica Macovei: Alegerile din Bucureşti ar trebuie amânate

 |  13:32
Monica Macovei: Alegerile din Bucureşti ar trebuie amânate

Preşedintele Partidului M10, Monica Macovei, a cerut, marţi, amânarea alegerilor locale din Capitală, pe motiv că nu este îndeplinită premisa unor alegeri corecte.

"În Bucureşti, nu este îndeplinită premisa unor alegeri corecte, ar trebui amânate. Din moment ce PSD şi PNL sunt iertate de datorii, din moment ce avem deja liste de semnături pe care apar morţi, adică sunt liste fictive la PNL, PSD şi la alte partide, nu este deloc îndeplinită premisa unor alegeri corecte în Bucureşti. Am avut cele 25 de liste de la PNL şi o persoană care a spus că a fost pusă să imite semnăturile, pentru că le copiază de pe listele electorale, avem un bloc întreg în care s-a dus Poliţia şi a constatat că nu semnase nimeni pe lista lui Firea, dar apărea ca semnat pe lista lui Firea, şi alte cazuri care au apărut acum recent, că pe liste se găsesc morţi", a scris Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook.

"Dacă doar le scoatem numele acestora şi mergem mai departe, n-am făcut nimic. La următoarele alegeri se va încerca acelaşi lucru, doar că se vor mai pune 1.000 de nume de rezervă. Soluţia este să fie anulate aceste liste şi să fie puricate la sânge, iar alegerile în Bucureşti să fie amânate. Şi să fie redus numărul de semnături de susţinere", a completat europarlamentarul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-24Parerea ta...

ANONIM
24 Mai 2016

Atata vreme cat procurorii nu sustin astfel de afirmatii considerati va se poate spune ca doamna Monica Macovei, calomniaza ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray