2019-09-21 01:40

Monica Macovei, REACŢIE la legea anti-defăimare a lui Dragnea: Va fi împotriva tuturor celor care nu se înclină în faţa infractorilor

 |  15:22
Monica Macovei, REACŢIE la legea anti-defăimare a lui Dragnea: Va fi împotriva tuturor celor care nu se înclină în faţa infractorilor

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, marţi, că legea anti-defăimare, "inventată de Dragnea", nu va fi doar împotriva sa, ci "a tuturor celor care nu aplaudă şi nu se înclină în faţa infractorilor din politică, aşa cum a fost ovaţionat Dragnea la ultimul Congres al partidului".

"Nicio lege inventată de Dragnea nu va putea şterge un adevăr: este un condamnat definitiv pentru fraudă electorală şi un inculpat. Adevărul este că PSD&ALDE, Dragnea&Tăriceanu vor să scape de dosare penale, să nu fie anchetaţi şi eventual condamnaţi. Chiar ei sunt cei care ţara, care fură ţara, care mint la Bruxelles şi ne trădează pe toţi. Mă bucur dacă îi produc insomnii lui Liviu Dragnea, adevărul mereu produce insomnii politicienilor cu probleme penale. Voi continua să spun adevărul: este grupul de crimă organizată PSD&ALDE condus chiar de Dragnea şi Tăriceanu, aceasta este . Legea inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă şi nu se înclină în faţa infractorilor din politică, aşa cum a fost ovaţionat Dragnea la ultimul Congres al partidului", a scris Monica Macovei pe Facebook.

Ea a mai spus că toţi "cei care atrag atenţia că un grup de crimă organizată vrea să scufunde România doar pentru a nu intra la închisoare sunt cei care îşi apără ţara", nu o defăimează.

"Politicieni din PSD&ALDE au spus deja că protestatarii au făcut rău României. O minciună imensă, dar utilă pentru ca partidul-stat să-şi justifice legea anti-defăimare. Magistraţii care au semnat memoriul împotriva legilor justiţiei şi au protestat faţă de modificarea Codurilor penale vor fi sancţionaţi şi ei de legea anti-defăimare? Şefa DNA, despre care ministrul-doctor în drept a spus că a afectat imaginea României, este numai bună de cercetat pe baza legii inventate de Dragnea?", a conchis europarlamentarul Monica Macovei.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, că este nevoie de o lege împotriva celor care defăimează România, "gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară", astfel încât "statul român să corecteze aceste lucruri".

"Am vorbit cu mai mulţi colegi şi am convenit să lucrăm la o lege, nu ştiu dacă e nevoie de o legislaţie, la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român să sancţioneze aceste lucruri, pentru că aceşti oameni - gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară, care defăimează propria ţară, aduc foarte multe deservicii şi noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect şi nu câştigăm absolut nimic", a declarat Liviu Dragnea la România TV.

El a mai spus că trebuie făcută o lege care să dea dreptul statului român "să corecteze aceste lucruri".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-13Parerea ta...

BABA CLOANTA MACOVEI
13 Mar 2018

da de ce dracu nu ai deschis gura 10ani cand marmotele de la Cotroceni si ANRP au jefuit miliarde de euro?Dragnea era cu ele la plimbare,la fel si Ghita...ce tot spui.....ce a facut baba cloanta de plescoi pentru posetele alea care fac impreuna cateva milioane de euro Ori esti chioara si surda ori te faci ca nu vezi cati mafioti misuna pste tot...acum e Dragnea sef,dar pana acum erau altii/Unde erai in ultimii10ani ce licurici ai supt la Bruxelles mai stii?
LEVST.
13 Mar 2018

monica machiavella are dreptate aici, insa ea joaca doar un rol, prin care incearca exonerarea ei pentru sprijinul acordat acestori criminali din varf, asa cum insasi cainele basset urla acum ca "pensiile speciale sunt un furt" este foarte adevarat, insa vanzarea unor activa mari a flotei comerciale romanesti nu a fost tot un furt si inca cel mai mare din istoria Romaniei? Oare NUP-ul pe care l-a dat machiavella ca si minstru al Justitiei, pentru a proteja javra ( care le platea, ei si la fie-sa, chermezele de la Bruxelles, etc.) care acum urla pe note patriotice, nu este tot crima impotriva poporului?La varf, in Romania, peste 99 la suta din indivizi(pres-edintie, guvern, parlament, etc.) sunt corupti, sunt putrezi de corupti,tocmai pentru aceasta si actioneaza ca niste sobolani prinsi in cursa, urla si musca in toate partile, sperand sa scape...Daca se va intampla dupa gandurile mele, NICIUNUL din acesti banditi nu va scapa fara macar 10 ani de parnaie, confiscarea totala a averilor(inclusiv colaterale) si limitarea-dupa- a multor drepturi...Iar aceasta doar pentru o armonizare cu politica UE, unde pedeapsa capitala nu mai este agreata...
ANONIM
13 Mar 2018

Exact in baza acestei legi gunoaiele psd si propaganda lor mincinoasa (ciuvici , chiriaci ) si alte lâturi vor ajunge la puscarie. Sa nu uitam ca basescu a condus Romania in baza constitutiei si a legilor date tot de mafia psd.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray