2020-05-31 14:16

Monica Macovei solicită Baroului Bucureşti reprogramarea şedinţei în care se discută excluderea lui Ponta din avocatură

 |  12:25
Monica Macovei solicită Baroului Bucureşti reprogramarea şedinţei în care se discută excluderea lui Ponta din avocatură

Europarlamentarul Monica Macovei a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că a transmis Baroului București o scrisoare prin care solicită reprogramarea participării acesteia, pentru data de 5 septembrie, la ședința în care se discută solicitarea sa de excludere din avocatură a lui Victor Ponta.

Monica Macovei a mai spus că solicită amânarea pe motiv că miercuri, când era programată discutarea cererii privind excluderea din barou a lui Victor Ponta, are loc o sesiune extraordinară a Comisiei pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne.

"Doresc să mă întâlnesc cu membrii Baroului București, mai ales că (...) este o situație nouă. Este o decizie importantă pentru că ea privește modul în care Baroul București va acționa pe viitor ori de câte ori un membru al Baroului va ieși din sfera legală. Este, de asemenea, și un semn de respect față de toți avocații onești și profesioniști care doresc să le fie apărată profesia de impostură, minciună și falsuri", se arată în scrisoarea trimisă de Macovei decanului Baroului București, Ion Dragne.

Europarlamentarul a mai precizat că Parlamentul European a început, pe 29 august, sesiunea de toamnă, iar Comisia pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne — LIBE a anunțat-o că pe data de 31 august are loc o sesiune extraordinară, începând cu ora 15,00, în care sunt programate prezentarea sa a stadiului negocierilor pe care le conduce din cadrul Trialogului pentru Raportul privind Consolidarea controalelor prin consultarea bazelor de date relevante la frontierele externe (Regulamentul Schengen), precum și votarea Opiniei LIBE și a bugetului general al Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2017, unde, de asemenea, este raportor.

"În aceste condiții, sunt nevoită să fiu în Parlamentul European, la Bruxelles, pe data de 31 august, să îmi susțin rapoartele în fața membrilor LIBE și să votez. Vă rog să îi consultați pe colegii dvs. în legătură cu posibilitatea de a reprograma participarea mea la ședința Consiliului Baroului București pentru data de 5 septembrie, la aceeași oră — 12,30", a completat Monica Macovei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-31Parerea ta...

ANONIM
31 Aug 2016

Considerati opiniile politice ale Monicai Macovei irelevante ?
ANONIM
31 Aug 2016

Din punct de vedere juridic, considerati ca opiniile exprimate de doamna Monica Macovei de multe ori denota o oarecare superficialitate in pregatirea cu care isi sustine unele opinii despre modul de intelegera a unor "cauze" ? Faptul de a incerca a impune un mod de lucru unui Barou, pornind de la o "speta" in opinia dumeaiei ilegala, desi o asemenea constatare nu este facuta de o instanta de drept, considerati ca face din doamna "politician" Monica Macovei o cautatoare de "victime" ?
GICA
31 Aug 2016

ACUM INTELEG SI EU CA PROSTUL CE INSEAMNA INDEPENDENTA JUSTITIEI. ADICA, SA VINA DOAMNA MACOVEI SI SA SPUNA JUDECATORILOR CE SA FACA...FRUMOS...ASTA INSEMNA CA LA TOATE PROCESELE TREBUIE O ASTFEL DE DOAMNA CA SA DEA DISPOZITII . ...HALAL JUSTITIE...
GICA 2
31 Aug 2016

Peste 7 milioane de romani au votat pentru demiterea domnului BASESCU. DOAMNA MERKEL A SPUS NU. ASA ESTE SI ACUM. DOAMNA MACOVEI SPUNE NU. ADICA FACETI CE SPUN EU. INTELEG MAI BINE CE INSEMNA JUSTITIA IN ROMANIA. FACI CE SE SPUNE....NU CE TREBUIE ..
CROCODILUL FLAMAND
31 Aug 2016

TONTA E LA PAMANT....DUPA CE L-AU MANCAT CROCODILII VINE SI COTOROANTZA ASTA SA SE DEA SMEKERA>>>>>>>>>>>DA CAND L-A PUPAT IN KUR PE BASESCU SI PE TOATE CURVELE LUI NU O DUREAU FALCILE?SAU BUZELE MACAR............N-AM AUZIT SA ZICA VREODATA MACOVEI CEVA DE UDREA-COCOS...SAU DE ALTI MAFIOTI CARE STATEAU BOT IN BOT CU PONTA.................UNDE ERAI MACOVEI CAND SE LUAU SPAGILE DE LA ALRO....SINGURA CARE A AVUT CURAJ ERA ANGELA CIUREA...SI CU IACOBESCU.....TU ESTI O PUPINCURISTA....VREI SA FII KUSHER....TRAGI LIMBI LA SEFUL SI CURETI SCAMELE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine