2019-10-19 20:22

Monitorul Oficial revine în subordinea Camerei Deputaţilor

 |  13:43
Monitorul Oficial revine în subordinea Camerei Deputaţilor

Deputaţii au aprobat, miercuri, un proiect de lege care prevede trecerea Monitorului Oficial sub autoritatea Camerei Deputaţilor, după ce, în 2012, Guvernul condus de Victor Ponta a decis trecerea acestei regii autonome în subordinea SGG.

"Regia autonomă Monitorul Oficial se organizează ca regie autonomă sub autoritatea Camerei Deputaţilor. Editorul Monitorului Oficial este Camera Deputaţilor. Actele care se publică în Monitorul Oficial, partea întâi şi partea a doua, se înaintează secretarului general al Camerei Deputaţilor în copie certificate de către autorităţile emitente, sub semnătura conducătorului acestora sau a locţiitorului său. Secretarul general al Camerei transmite Regiei autonome Monitorul Oficial spre publicare actele prevăzute la articolul 1", se arată în proiectul de lege iniţiat de parlamentari PNL şi USR, potrivit Mediafax.

Proiectul a fost adoptat de Senat la sfârşitul lunii martie.

În 22 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a solicitat Parlamentului reexaminarea legii, după ce aceasta fusese adoptată de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, în 22 decembrie 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

ANONIM
11 Apr 2018

RO ESTE O TARA DE KKT.................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray