2020-07-02 18:47

Moţiunea de cenzură, RESPINSĂ de Parlament. Au fost înregistrate doar 194 voturi "pentru"

 |  13:11
Moţiunea de cenzură, RESPINSĂ de Parlament. Au fost înregistrate doar 194 voturi "pentru"

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Victor Ponta a fost respinsă, fiind înregistrate 194 de voturi "pentru", faţă de 278 necesare pentru adoptare.

Şedinţa a fost condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea. La şedinţă au participat premierul Victor Ponta şi membrii guvernului său.

Parlamentarii au votat secret, cu bile, moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului, reprezentanţii PSD şi UNPR anunţându-şi doar prezenţa în sală, fără a merge să voteze. Singurul din coaliţie care şi-a exprimat opţiunea a fost premierul Victor Ponta.

Citește și: PNL va depune altă moţiune în toamnă. UDMR o va susţine


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-12Parerea ta...

CETATEANUL
12 Iun 2015

AZI paralmentarii stand lipiti de scaune fara sa isi exercite obligatiile STATUTARE de a vota au demonstrat ca sunt fie supusi unor DICTATORI PSIHOPATI ca al de PONTA, IZMENARUL OPREA, MANECHINUL TARICEANU, fie o adunatura de ticalosi derbedei si golani iresponsabili, fie niste GUNOAIE UMANE fara discernamant.Din aceasta cauza flacara dorintei de alegeri PARLAMENTARE anticipate va creste peste astepatarile societatii civile, deoarece mentinerea actualei adunaturi de nevertebrate pana la alegerile normale provoaca pierderi mult mai mari natiunii romane.Cu aceasta ocazie se vor rezolva si mai multe conturi politice ale Ro cu defecite mari.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz