2019-05-26 02:55


Moţiunea de cenzură va fi citită luni în plen şi va fi votată joi. Planul PSD pentru a scăpa de problemă!

 |  16:01
Moţiunea de cenzură va fi citită luni în plen şi va fi votată joi. Planul PSD pentru a scăpa de problemă!

Moţiunea de cenzură va fi citită luni în plen şi va fi votată joi, a anunţat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Florin Iordache.

Cu toate acestea, Florin Iordache, a adăugat că e posibil ca cea mai mare parte a colegilor din PSD să plece în teritoriu după şedinţa de vot final de miercuri, subliniind însă că va fi asigurat cvorumul de şedinţă la moţiune. 

”Dacă tot au depus atât de târziu şi în bătaie de joc această moţiune, nici nu îşi doresc să treacă. În Birourile Permanente a venit azi doar un reprezentant al Opoziţiei. Dacă tratezi aşa şi demonstrezi că nu te interesează, e clar că nu îi doreşti să treacă. Să vedem dacă vor avea voturi măcar câte semnături", a declarat Iordache după şedinţa Birourilor Permanente reunite ale celor două Camere.

El a apreciat că cea mai mare parte a colegilor de la PSD vor pleca acasă miercuri, după şedinţ de vot final, dar apoi, la insistenţele jurnaliştilor a spus că va fi organizat cvorumul de şedinţă la moţiune.

Opoziţia a depus vineri, moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", demersul fiind semnat de 163 de parlamentari. PNL, USR şi PMP afirmă, în document, că programul de guvernare ar trebui să se numească ”Programul de Guvernare după anul 2021 ...”, toate angajmentele fiind amânate după această dată.

În plus, potrivit opoziţiei, pentru un incompetent dovedit, PSD-ALDE are cel puţin alte 3-4 rezerve şi mai slab pregătite, România e aruncată în instabilitate pentru Liviu Dragnea, moartea pândeşte în spitalele româneşti, educaţia e subfinanaţată, iar în privinţa infrastructurii se înregistrează cel mai mare deficit. Guvernului i se reproşează numărul mare de ministere, de secretari şi de subsecretari de stat plătiţi regeşte.

Carmen Dan este prezentată ca ministrul care a dirijat bastoanele şi lacrimogenele împotriva cetăţenilor paşnici, ministrul Agriculturii drept "groparul zootehniei româneşti”, Tudorel Toader este icoana la care se închină toţi condamnaţii din penitenciare şi recidiviştii eliberaţi, iar ministrul. Finanţelor este cel care "încă mai confundă ministerul cu discotecile".

În opinia semnatarilor, este periculos pentru interesele naţionale ca ţara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-14

TAGURI: motiune de cenzura, vot, citita, psd,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SUCCES LA MOTIUNE......
14 Dec 2018

.......poate scapa Romania de organizatia mafiota psd-alde-udmr care a distrus toate institutiile statului roman , indatorind Romania cu peste 100 miliarde euro. Puscariasul hot si borfas draknea impreuna cu manechinul expirat mascariceanu dusi la Jilava pe viata pentru subminarea justitiei si INALTA TRADARE . ALATURI DE EI TOT G.I.O. PSD-ALDE-UDMR- MINORITATI.
ANONIM
15 Dec 2018

ROMANIA ARE NEVOIE PENTRU A FI SALVATA DE ALEGERI ANTICIPATE..... !!??
Random imageUltimele stiri


STARBAG