2020-07-11 17:15

Moțiunea împotriva ministrului Florin Cîțu a trecut în Parlament

 |  15:31
Moțiunea împotriva ministrului Florin Cîțu a trecut în Parlament

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, moțiunea simplă depusă de 70 de aleși ai PSD și numită „ a infectat economia națională” cu 166 voturi „pentru”, 94 „împotrivă” şi 28 de abţineri.

„Mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul și mai letal decât maladia COVID-19, a distrus aproape complet economia națională! După aproape două luni de stare de urgenţă, după nenumărate bâlbe, amânări şi rectificări de acte normative, ministrul Finanţelor, Florin Vasile Cîţu, s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie. Sondajele de opinie arată că 70% din populaţie consideră că România ar fi putut evita efectele negative din economie, produse de pandemia de coronavirus, dacă Ministerul Finanţelor ar fi luat din timp măsuri eficiente pentru sprijinirea agenţilor economici. Mai simplu spus - 70% dintre români consideră că ministrul Cîţu este un dezastru pentru economie”, se arată în textul moțiunii.

Aceasta a fost dezbătută de deputați luni. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, spunea luni că PSD că a inițiat moțiunea bazîndu-se pe datele din perioada guvernării sale și a enumerat în favoarea guvernării liberale programul IMM Invest, informatizarea ANAF sau creșterea încasărilor la buget.

„Este clar că ați inițiat o moțiune bazată pe date de când erați voi la guvernare. România arată altfel. Astăzi guvernează PNL, noi știm ce să facem și cum să facem. Acest guvern a gestionat bine aceste două crize suprapuse. Ați lăsat statul român nepregătit și vulnerabil”, a spus Cîțu, potrivit Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-13Parerea ta...

CONSTANTIN
13 Mai 2020

Catu a primit mustrare scrisa!! Initiatorii si cei care au votat''pentru'' sunt multumiti,satisfacuti??Dar ,discursul lui Catu a precizat multe detalii interesante pentru alegatori-ce continea rezerva de Stat, lipsa de solidaritate a psd cu eforturile medicilor,populismul desantat a psd!!! Cei prezenti in sala au votat dupa convingeri politice ,cetateni au ascultat si vor vota conform realitatii din teren,dupa eforturile Ministrului Catu de a salva corabia finantelor pilotata pana mai ieri de psd!!
ION IONESCU
13 Mai 2020

Este un om muncitor,implicat și responsabil. El poate descrie cel mai bine sintagma,rostogolită in ultimii 30 de ani,privind moștenirea dezastruoasa. Nu are timpul necesar sa numească jefuitorii și sumele cheltuite abuziv și discreționar,intr-o legalitate strâmba.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz