2020-01-24 12:51

Mugur Isărescu, după ce a fost comparat cu liderul religios al Iranului: O beţie de cuvinte. Nu am nicio treabă cu islamul

 |  07:05
Mugur Isărescu, după ce a fost comparat cu liderul religios al Iranului: O beţie de cuvinte. Nu am nicio treabă cu islamul

Mugur Isărescu a reacţionat după ce vicepreședintele PSRO, Radu Golban l-a comparat cu liderul religios al Iranului și a susţinut că România se îndreaptă spre un regim autoritar. Guvernatorul BNR a precizat că este „o beţie de cuvinte”, el neavând nicio treabă cu islamul.

Mugur Isărescu a susţinut că el provine dintr-o familie de ortodocşi.

”O beție de cuvinte, hai să ne aflăm în treabă. Pot să reacționez și personal, eu sunt dintr-o familie de preoți ortodocși, nu am nicio treabă cu islamul. Asta e o glumă”, a afirmat guvernatorul BNR, potrivit b1.ro.

Radu Golban, vicepreşedintele PSRO, partidul lui Mircea Geoană, l-a atacat dur pe Mugur Isărescu, pe care îl compară cu liderul religios al Iranului. Mai mult, Golban susţine că România se îndreaptă spre un regim autoritar.

”Ayatollahul Mugur Isărescu de la București este noul șef al Consililui Protector al Republici Tehnocrate România. În timp ce o lume întreagă fuge de Statul Islamic, liderii de la București au adoptat prin înființarea Comitetului Național pentru Supravegherea Macroprudențială un model de guveranare al înțeleptilor de pe Lipscani din templul economiei, cunoscut doar în state teocratice precum Iran. Liderul spiritual al tehnocrației românești ocupă o funcție similară cu cea a Ayatollahului Iranului. Quasi-ales pe viața, Ayatollahul Isărescu, dupa ce în tinerețe elogia politica economică a dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu, a demonstrat timp de două decenii românilor, că sacrificiile dezvoltării din epoca de aur, pe care le cunoștea de pe băncile școlii de elită tehnocrată comunistă, transformă astăzi în numele psudo-științei un neam întreg în iobagi îndatorați și pauperizați”, a precizat economistul Radu Golban, potrivit b1.ro.

Vicepreşedintele PSRO susţine că „România merită o altă soartă, decât cea a unui cobai al finanței mondiale”.

”Ce mai lipsește românilor este o poliție pentru respectarea moralei economice a Ayarollahului Isărescu, înzestrată cu atribuții similare cu cele din statele teocratice, unde la baza justiție stă un adevăr al înțelepților și nu rațiunea statului de drept. Oare de ce au murit românii la Revoluție? Pentru o Românie mai bună și dreaptă sau pentru transformarea unei dictaturi muncitorești într-o altă dictatură elitistă? România merită o altă soartă, decât cea a unui cobai al finanței mondiale”, a completat Radu Golban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-07

In legatura cu acest articol...

Radu Golban îl compară pe Isărescu cu liderul religios al Iranului: România se îndreaptă spre un regim autoritar
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
07 Aug 2015

CAM ASA ESTE.....666ISARESCU666 ARE DREPT RELIGIE MASINA DE TIPARIT......IAR AIA E BLOCATA...DE CATE ORI APESI PE BUTON SCOATE UN NUMAR CIUDAT DE BANCNOTE 666666.....ASA CA FARAONUL MATUSALEM DA LA BANCA O SUMA ROTUNDA....100000....IAR RESTUL E PARTEA LUI......TZAPTZARAP MANKATZASHHHHH DECI NU L-ATI NIMERIT CU RELIGIA....MAI NCERCATI....
ISTORIC
07 Aug 2015

A tiparit bacnote de 50 000 lei vechi , prin firma lui tasu din Dragasani . A cumparat hirtie din Danemarca sau Olanda si a tiparito in Elvetia . Pe urma a vindut mormanul de bacnote , banci nationale a carui sef era . Cauta in memorie crocodile 666 .
BUHAI BADE
07 Aug 2015

desigur, izdar mugurescu este un prea-ortodox bilderberg in miniatura, matusalemul de la bnr, cum bine i-a zis cineva si groparul sistemului bancar romanesc per ansamblu ...
ION IESCU
08 Aug 2015

Isarescu trebuie sa plece ! A facut prea multe actiuni impotriva intereselor cetatenilor romani.
TACI DIN GURA, SOPARLA!
10 Aug 2015

Mai si ameninti cand ar trebui sa bagi capul la fund! N-ai idee ce ti-ar trebui, ce-ai merita!!! Radu Golban e aur curat pe langa tine...hazna comunala!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine