2020-07-03 14:59

Mutare decisivă pentru Orban: Guvernul își asumă răspunderea pe modificarea Ordonanței 114

 |  14:46
Mutare decisivă pentru Orban: Guvernul își asumă răspunderea pe modificarea Ordonanței 114

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni că Executivul își va asuma răspunderea pe modificarea OUG 114, cunoscută sub numele de - Ordonanța Lăcomiei. Premierul a susținut că printre modificări la acestă OUG se numără abrogarea „prevederilor nocive legate de pilonul 2 de pensii”.

„A doua solicitare formulată către BEX PNL este legată de modicarea OUG 114, fatidica OUG 114. Din păcate, vedem la nivel parlamentar că dezbaterile  nu se duc în direcția bună. Obiectivul nostru e de plafonare a prețului la care producătorii vând energia electrică către consumatorii caznici, eliminare supraimpozitare a domeniul financiar bancar, abrogarea prevederilor nocive legate de pilonul 2 de pensii, aborgare FSDI, care a inventat bani ce sunt doar pe hârtie pentru a se da mita către primarii PSD.

Sunt și alte prevederi pe care vrem să le abrogăm. Dar nu vom afecta prevederile pe construcții, pentru că în acest fel s-ar duce la distrugerea sectorului de construcții. Dacă am reveni la sistemul anterior în construcții, salariu minim și impozite, am trimite mai multe firme din construcții în faliment”, a spus Ludovic Orban la finalul ședinței PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-02Parerea ta...

BORFAș
02 Dec 2019

Sică.....țipa ia psd ca vor sa dea oug....tu ce faci bețivule ?? Ti.a dat ordin sterpul sau s3rviciile ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz