2020-01-26 16:04

Mutare surprinzătoare a lui Ludovic Orban: Participă la audierile din Parlament și îi flanchează pe miniștrii propuși

 |  09:54
Mutare surprinzătoare a lui Ludovic Orban: Participă la audierile din Parlament și îi flanchează pe miniștrii propuși

Premierul desemnat, Ludovic Orban (PNL), asistă marți, în Parlament, la audierea ministrului propus la fondurile europene.

Orban și vicepremierul Raluca Turcan îl flanchează la audieri pe Ioan Boloș. Orban a declarat pentru StiripeSurse.ro ca va merge la mai multe audieri alaturi de ministrii propusi. Interesant este ca lui Orban i s-a permis sa stea la audieri langa candidat, desi Orban nu este parlamentar si nu face parte din comisia care audiaza candidatii. Pentru marti sunt programati 8 ministri la audieri.

La audierea lui Ioan Boloș s-a petrecut și un episod delicat pentru Dan Barna. Fostul ministru al fondurilor europene, Eugen Teodorovici (PSD), i-a spus marti ministrului propus de PNL la acest portofoliu, Ioan Marcel Boloș, la audierile din comisiile de specialitate, sa fie atent la 'speța Barna'. Teodorovici a zis ca umbla informatii ca la minister se intampla lucruri care ridica semne de intrebare legat de documentele care au legatura cu proiectele in care a fost implicat Dan Barna si i-a cerut viitorului ministru sa nu ascunda nimic. Prezent in sala, Barna s-a foit in scaun, a ras si a ridicat doua degete sa ia cuvantul, dar presedintele de sedinta nu l-a vazut. Orban si Turcan, prezenti in sala, nu au zis nimic.

Dupa ancheta Rise Project legata de proiectele din fonduri UE derulate de Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale le-a zis colegilor din partid ca jurnalistii au primit diferite informatii tocmai din ministerul fondurilor UE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine