2019-12-06 03:23

Năstase, despre disputa cu oficialii ungari: Lui Ponta i se răspunde cu faptul ca are bască de la DNA

 |  12:58
Năstase, despre disputa cu oficialii ungari: Lui Ponta i se răspunde cu faptul ca are bască de la DNA

Adrian Năstase a precizat, într-o postare pe blogul personal, că efectul politic al dosarului deschis al lui Victor Ponta s-a văzut in disputa recenta cu reprezentanții guvernului ungar. Fostul premierul susţine că lui Ponta „nu i se răspunde cu contra-argumente ci cu faptul ca are basca de la DNA”.

"Efectul politic al dosarului deschis lui Victor Ponta s-a văzut in disputa recenta cu reprezentanții guvernului ungar. Nu i se răspunde cu contra-argumente ci cu faptul ca are basca de la DNA…", a precizat Adrian Năstase.

"Mai am doua zile de vacanța. Urmăresc insa cu atenție ce se întâmpla pe tema refugiaților. De altfel, săptămana viitoare, la Fundație, vom organiza o dezbatere pe aceasta tema. Ideea solidaritatii europene pare sa-si fi pierdut fundamentul. Germania dorește probabil sa-si consolideze politica demografica, pe modelul Commonwealth-ului britanic, Anglia vrea sa ia Refugiați direct de la „producător”, din Siria, alegând probabil, doar „muc si sfârc”. Americanii vor face probabil un film despre refugiati, in care vor arata grozăvia exodului, film care va lua Oscarul si pe care se vor încasa bani buni. Pare ciudat, dar in România nu vrea nimeni sa se refugieze”, a completat fostul premier.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta în dosarul Rovinari-Turceni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată şi spălarea banilor.

În acest caz, Dan Şova a fost trimis în judecată pentru trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-17

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Premierul Victor Ponta, TRIMIS ÎN JUDECATĂ în dosarul Turceni - Rovinari
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray