2019-10-20 17:00

“Neamul Românesc”, noul partid al generalilor

 |  11:08
“Neamul Românesc”, noul partid al generalilor

Un nou partid naționalist este pe cale de înființare, dosarul de recunoaștere juridică ca formațiune politică find acum pe rolul Tribunalului București.

Miercuri, a fost primul termen în Dosarul 45886/3/2017 privind acordarea personalității juridice pentru Partidul ”Neamul Românesc” . La prima vedere n-ar fi un caz ieșit din comun, dacă ținem cont de câte partide se înființează acum în țara noastră. Însă, surpriza mare apare la numele celor care doresc să înființeze acest partid: trei generali de armată în rezervă și un fost deputat PSD de Ilfov.

Cei patru fondatori care au solicitat instanței recunoașterea juridică sunt Ninel Peia (foto), fost deputat PSD de Ilfov, generalul Mircia Chelaru, fostul șef al Statului Major al Armatei din perioada 1997-2000, generalul Nicolae Rotaru și generalul Constantin Onişor, fost șef al Garnizoanei Pitești și coordonator de doctorat la Academia SRI. De altfel, presa a relatat pe larg faptul că mai multe persoane controversate, atât din zona serviciilor de informații, cât și din alte instituții publice, au obținut diplomă de doctor la Academia de Informații avându-l drept coordonator pe Constantin Onişor. Spre exemplu, acesta a fost coordonatorul lucrării de doctorat al fostului premier Mihai Tudose, dar a fost și îndrumătorului generalui SRI Dumitru Dumbravă, cel care a declarat public că justiția este "câmp tactic" pentru SRI.

Potrivit informațiilor noastre, președintele Partidului “Neamul Românesc” va fi Ninel Peia, iar secretar general, Constantin Onişor. Mai trebuie precizat că numele Partidului “Neamul Românesc” este inspirat de denumirea unui ziar cu tentă naționalistă, fondat și patronat de istoricul Nicolae Iorga la începutul secolului 20.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-09



Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Feb 2018

Mircea Chelaru e un adevarat patriot...nu stiu ce ce cu ceilalti dar despre Chelaru nu prea are nimeni ce sa barfeasca,e un om cu o reputatie curata.....macar de ar fi mai multi ca el.............genul asta de oameni au fost pemanent haituiti si indepartati de mafia FSN de dupa 1989
LEVST.
09 Feb 2018

-cont-"... decat ridicola, este patetica( merge de la histrionic pana la smechereste) , asertiunea sa -si gesticulatia- despre"neuronul zglobiu"(al oponentilor), este de neacceptat pentru un asa rang militar, insa asta ne dovedeste ca neuronul sau-din dotare- este la fel de fals ca si tinichelele de pe umar, adica este cam degene…rat, in general vorbind! ..."
LEVST.
09 Feb 2018

Iar daca este vorba si de Nihil Ninil (zis si ninel pe ea) , ne-am lamurit, cel putin poza de mai sus este reusita, ar fi fost chiar perfecta daca i se punea un mar, intre falci!Asta este unul din escrocii de calibru mic-mediu(insa cu miile, ca numar) care au devorat Romania, un palavragiu patriotard, permanent cu frica in oase ca va veni DNA-ul si peste el, de unde incearca toate smecheriile posibile, inclusiv republican-monarhist, in cazul ca s-ar schimba stapanirea...In sfarsit un alt gunoi al umanitatii care a fost -din greseala- alfabetizat...
BRAVO CUCUVEA!
10 Feb 2018

Și eu gândesc la fel. Gen.(r) Chelaru are TOATE la el = gândire, logică, strategie, militărie + PATRIOTISM! Iar dacă Ninel Peia este FOST deputat, înseamnă că și-a dat seama că nu e corect CEVA pe-acolo! De celălalt, nu știu....dar daca s-au ALIAT, înseamnă că gândesc LA FEL! SUCCES! P.S. Recomand anti-românului LEVST, să se abțină de la comentarii de kk-t în privința unor oameni pe care nu-i cunoaște!
AMES
10 Feb 2018

Ptr.LEVST.-Cam multa logoree si nu spui nimic. Solda este mica ?
@AMES...
10 Feb 2018

:))))
DIN PĂCATE,
10 Feb 2018

am fost ademeniți întru jecmănirea patrimoniului național și distrugerea ROMÂNIEI! Sesizări pe care SRI le făcea cu privire la săvârșirea unor fapte penale care vizau siguranța națională… Procurorul militar col. (r) Gheorghe Oancea, face dezvăluiri incendiare cu referire la dosarul „Roșia Montană” pe care îl instrumenta ca procuror militar în secția parchetelor militare. În 30 de ani de activitate, procurorul militar Gheorghe Oancea nu şi-a trecut în „palmares” vreo achitare. Profesionist pur-sânge, discret, ferit de ochii presei, a instrumentat dosare grele ale României postdecembriste. A ales să iasă, dezamăgit de evoluția lucrurilor, din magistratură, însă, aşa cum spune el, „când am dorit, pe ușa din față, pe unde am şi intrat”. A instrumentat și dosarul Roșia Montană (da, există acest dosar, care ar putea lămuri rapid multe lucruri pe scena bătăliei pentru aurul românesc, dar şi pe scena politică şi a serviciilor) şi, bărbat de onoare, nu se fereşte să vorbească despre el. Informațiile din dosarul „Rosia Montană”, conform declarațiilor procurorului militar col. (r) Gheorghe Oancea vi le prezentăm mai jos:
„ASASINII ECONOMICI”
10 Feb 2018

ai Roşiei Montane Eu, ca procuror militar în secţia parchetelor militare, în anul 2002 în toamnă, am fost sesizat de Serviciul Român de Informaţii cu privire la săvârşirea unor fapte penale care vizau siguranţa naţională. Un ofiţer MAPN a cartografiat zăcămintele, a vândut şi a ajuns director la RMGC. În vizorul SRI era un maior din Direcţia Topografică a MApN care în perioada ’95-’96 – sau mai târziu, nu mai reţin chiar exact perioada exactă -, desemnat să desfăşoare misiuni topografice, făcuse în zona Roşia Montană o mulţime de cercetări de specialitate, în ideea că în acea zonă ereu amplasate şi nişte unităţi militare. Din elicopter, sau de la sol, s-au făcut fotograme, măsurători de tot felul în materia amplasării şi structurii întregii zone, chestiuni care au fost înregistrate pe nişte dischete, după care acest ofiţer îşi dă demisia din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi devine unul dintre directorii Gabriel Resources.
SESIZAREA A VENIT
10 Feb 2018

la mine împreună cu alte documente care indicau faptul că acest ofiţer a săvârşit nişte fapte penale. Fireşte că am început cercetările în acea cauză şi nu m-am limitat doar la transmiterea de date secrete cu caracter militar către persoane neautorizate ce aducea atingere siguranţei naţionale. Am pătruns mai în profunzimea acestei afaceri care se numeşte astăzi Roşia Montană. Ce am constatat, domnule? Ambasadorul Gâf Deac l-a adus pe Frank Timiş
Că PRIN 1996,
10 Feb 2018

când la ambasada României din Sydney a fost numit ambasador un anume domn Gâf Deac, care anterior îndeplinise funcţia de ministru secretar de stat la Ministerul Industriilor şi avea în responsabilitate activitatea minieră. Acest domn ambasador a intrat în legătură cu un cetăţean australian de origine română, un anume Frank Timiş (n.r. – fost Vasile Timiş), care, deşi nu avea nicio specializare în domeniul minier, şi-a arătat – vai de mine – aplecarea pentru a investi în mineritul din România. Roşia Montană, afacere de aventurier, nu proiect Acest Frank Timiş, după datele existente la dosar la acea vreme, era suspectat de tot felul de infracţiuni legate de traficul de droguri. Fireşte că a atras atenţia autorităţilor noastre la vremea aceea, după ce şi-a început activitatea în România, dar, vedeţi dumneavoastră, instituţiile se pare că nu erau încă aşezate, în serviciile secrete se schimbau generaţii, au fost aduşi tineri care poate aveau veleităţi, dar nu aveau experienţa şi organizarea care presupuneau o activitate foarte serioasă.
CERT ESTE Că FRANK TIMIş
10 Feb 2018

vine în România, i se deschid toate uşile la Ministerul Industriilor, la Regia Cuprului şi Aurului Deva, la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi implicit la mina Roşia Montană. Vânzarea aurului a început cu Protocolul de colaborare pentru exploatarea haldelor de steril Prin ’97, după aceste tatonări, se realizează, domnule, un protocol de cooperare. Chiar aşa se şi numea, Protocol de Cooperare între firma Gabriel Resources, patronată de acest Frank Timiş – un off-shore care-şi avea sediul în Insula Jersey din Channel Islands – şi Regia Cuprului şi Aurului Deva.
LA MOMENTUL ACELA,
10 Feb 2018

activitatea minieră la Roşia Montană trecea prin mari dificultăţi. Toată activitatea era subvenţionată de stat. Tot aici îl cunoaşte pe Ovidiu Tender (n.a. – se spune că Tender şi Timiş sunt de fapt rude prin alianţă). Tender preluase în 1995 Institutul de Cercetări Mineralogice, institut care – vă daţi seama -, după atâţia ani de activitate, deţinea extraordinar de multe date privind mineritul din România; analize, prospecţiuni, cercetări… Cert este că, după ce se realizează acest protocol, se observă, foarte interesant, că găsim funcţionari ai statului, foşti sau chiar activi, din Regia Cuprului şi Aurului Deva sau ANRM, în consiliile de administraţie ale Gabriel Resources şi Tender Group S.A. Foarte ciudat. Ori aşa, ori aşa! Pe listele Gabriel Resources apare şi acest director, maiorul din MApN care-şi dăduse demisia şi transmisese, conform serviciilor, date secrete ce afectau siguranţa statului.
C.P. TăRICEANU
10 Feb 2018

şi R. Berceanu au avizat proiectul de societate mixtă cu Gabriel Resources Mi-aduc aminte că în dosar se vorbea foarte clar de plângeri făcute de reprezentanţii unor firme serioase din Europa. Toate au fost tratate cu dispreţ total, în mod ciudat şi suspect. Domnule, la un moment dat prin 1997 – c-aici este problema extraordinară – se redactează un Proiect de Contract de asociere între Gabriel Resources şi Regia Cuprului şi Aurului Deva (ulterior Minvest) vizând asocierea în vederea realizării unui obiectiv – şi atenţie la o chestiune care este esenţială! -, propunerea partenerului străin, a lui Gabriel Resources, avea ca element de esenţă reexploatarea haldelor de steril, domnule!
PENTRU CA MAI APOI
10 Feb 2018

să treacă pe şest şi la exploatare… Asta-i cu totul altceva. Ei au previzionat de la început că vor primi şi dreptul de exploatare. Au plecat 80 de tone de minereu pentru expertiză. Mai mult, odată cu dreptul de explorare, această companie care nu era încă înfiinţată face nişte sondaje, mai exact recoltează opt containere de minereu, circa 80 de tone, care sunt expediate în Australia. Minereul în discuţie devine obiect de cercetare a uneia dintre cele mai prestigioase firme din lume, specializată în determinarea conţinutului de metale preţioase dintr-un minereu prezentat spre analiză.
MI-ADUC FOARTE BINE AMINTE
10 Feb 2018

că în perioada aceea am solicitat directorului adjunct al SRI ca, prin mijloacele specifice pe care dumnealor le au la dispoziţie, să-mi identifice locaţiile din zona Roşia Montană de unde s-au prelevat acele 80 de tone de minereu puse în containere. Sunt documente vamale care atestă acest transport. Şi vin doi ofiţeri SRI la mine şi le spun că există suspiciuni, că era clar pentru mine ca anchetator că, atâta timp cât ei preconizaseră reexploatarea haldelor de steril, n-aveau ce să trimită sterilul în Australia să constate nu-ştiu-ce conţinut care deja era ştiut. Le spun de asemenea să verifice de unde s-au prelevat cele 80 de tone de minereu. După vreo 8-10 zile au revenit cei doi ofiţeri şi mi-au spus: „Domnu’ procuror, domnu’colonel, nu am reuşit să identificăm locaţiile şi de unde au fost expediate cele 80 de tone către Australia!” – ceea ce mi s-a părut extraordinar de suspect.
DEJA, DIN ACEL MOMENT
10 Feb 2018

am intrat în nişte îndoieli majore vizând obiectivitatea cercetărilor şi a datelor care în ultima vreme nici nu mai veneau. Mai mult, pe parcursul acestor cercetări prealabile, mi-apare la dosar un document din partea MApN care, vezi tu Doamne, stabilea că datele care făceau obiectul infracţiunii pentru care era cercetat maiorul au fost desecretizate, deci nu mai sunt secrete de stat. Un alt aspect deosebit de ciudat. De unde s-au recoltat probele de minereu încărcat în cele opt containere care-au plecat în Australia şi cu ce drept? Partea română a examinat această operaţiune? Contractul nu era în vigoare. Clar, s-au făcut foraje extra-perimetru. Aurul de la Roşia, dat pe preţul unei case!
ŞI-ACUM ţINEţI-Vă BINE!
10 Feb 2018

un lucru despre care nu vorbeşte nimeni. În acel proiect de contract este trecut preţul plătit de Gabriel Resources pentru cele 80% din acţiunile minei Roşia Montană. Şi mi-aduc aminte că este vorba de suma de un miliard şi vreo două sute şi ceva de milioane de lei vechi, sumă echivalentă la acea vreme cu circa 250.000 de dolari. Cam aşa ceva… Unul dintre directorii din 2003 de la Agenţia Naţională de Resurse Minerale îmi spunea: „Păi, domnule procuror, cu aceşti bani nu s-au plătit nici eprubetele din laboratoarele minelor “. Deci asta reprezenta preţul minei, 80% din asociere, două sute şi ceva de mii de dolari. 80% dintr-un activ subevaluat. Care ar fi realitatea în privinţa zăcămintelor din subsolul Roşiei? 80% din mina Roşia Montană, din Întreprinderea Minieră Roşia Montană, ăsta este obiectul contractului.
AU MăRIT
10 Feb 2018

perimetrul minei de câteva ori Pe vremea împărătesei Maria Tereza şi până la acest moment, mina Roşia Montană a avut un perimetru strict determinat de 12 km², până la finalizarea contractului, perimetrul acestei mine s-a extins în 2-3 rânduri. La final perimetrul este de 42,3 km². De unde s-au recoltat probele de minereu încărcat în cele opt containere care-au plecat în Australia şi cu ce drept? Suspiciune de fraudă bursieră. Frauda bursieră – delict federal. Deci ei au listat la bursă o fantomă… Pentru a forma dosarul de listare a societăţii Roşia Montană la bursa de metale preţioase la Vancouver au avut nevoie de rezultatele analizei firmei australiene care a făcut examinarea probelor de minereu şi care – vă spun sigur – au generat un conţinut aurifer şi argintifer surprinzător de mare, ceea ce atestă clar că probele au fost recoltate din perimetru virgin, nicidecum din haldele de steril sau din mina în mare parte exploatată.
LA MOMENTUL ACELA
10 Feb 2018

se achiziţionau terenuri, case, şcoli în acel perimetru. Se cumpărau când noi nu aveam bătut în cuie contractul de asociere. Dosarul de listare al societăţii la bursă trebuia să cuprindă: contractul de asociere între Gabriel Resources şi autorităţile statului român, analizele din Australia, datele topometrice, topografice de la ofiţerul nostru cercetat, datele de cercetări, prospecţiuni anterior geologic dobândite de la Insitutul de Cercetări Mineralogice şi Geologice a lui Tender şi alte ceva documente. În 2002, Întreprinderea Minieră Roşia Montană era subvenţionată de stat. Se alocau sume de la bugetul Ministerului Industriilor care subvenţionau activitatea. Certitudinea mea, pe datele efectuate în acel dosar, este următoarea: Frank Timiş, prin Gabriel Resources, a săvârşit o infracţiune de fraudă bursieră, care este o infracţiune foarte gravă, infracţiune federală în spaţiul nord-american. Proiectul de contract a fost prezentat unui cabinet notarial din Alba Iulia.
A FOST TRADUS
10 Feb 2018

fără precizarea „proiect” şi legalizat, şi alături de celelalte documente despre care am vorbit, a fost întocmit un dosar pentru listarea acţiunilor societăţii şi au început să curgă banii. /Afacerea Roşia Montană şi intrarea în NATO = Nu dai aurul, nu intri în NATO. Era evident faptul că se încearcă muşamalizarea… Găsisem o fraudă uriaşă.
APăRUSERă îNSă LEGEA 78
10 Feb 2018

privind actele de corupţie, Ordonanţa 43/2002 privind înfiinţarea PNA (actualul DNA). Având date şi indicii privind acte de corupţie, de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, fals şi înşelăciune, dosarul trebuia declinat la organismul competent. M-am dus la Joiţa Tănase, procurorul general din acea perioadă, şi spun cum stau lucrurile, că trebuie să predau dosarul în urma desecretizării actelor în cazul ofiţerului de la Topografie, iar pentru restul aspectelor să se continue cercetarea penală. Domnul Joiţa Tănase îmi spune: „Domnule colonel, faceţi-mi o notă să-l informez pe primul ministru pentru că mi se par foarte delicate problemele pe care le-aţi identificat dumneavoastră”. Zic: „Domnule procuror general, vă fac o notă şi vă predau dosarul”. „Nu, nu, fă-mi o notă şi ţine dosarul până când îţi spun eu”, – mi-a replicat domnul Tănase. Am redactat o notă de 4-5 pagini şi i-am remis-o. N-am mai ştiut nimic despre problemă vreo lună-două, cert este că mă duc într-o zi la ANRM să discut tot ceva legat de dosar cu doamna preşedintă Stratulat, prilej cu care mi-am dat seama că hârtia mea ajunsese pe biroul domnului prim-ministru. Doamna preşedintă îmi spune următorul lucru…
„DOMNULE PROCUROR,
10 Feb 2018

am primit de la domnul prim-ministru o notă vis-a-vis de modul de iniţiere şi derulare a contractului cu Gabriel Resources, care prim-ministru (n.r. – Adrian Năstase) printr-o rezoluţie pe nota respectivă spune că oprirea contractului cu Gabriel Resources va constitui un impediment major pentru intrarea României în NATO”. Mi-a mai spus că s-a întâlnit la Londra cu prim-ministrul canadian Chretien, care i-ar fi spus acest lucru domnului Adrian Năstase. Când am auzit aşa ceva am rămas perplex! Prin octombrie 2003 s-a schimbat din funcţie procurorul general. A doua zi, vă rog să mă credeţi, am făcut o adresă de declinare către PNA a dosarului existând probe pentru fapte grave de corupţie. S-a aşezat praful de trei degete pe el. Nu se bagă nimeni! Aveţi câteva concluzii? Cum se „închide” acest caz?
CONCLUZIA MEA ESTE
10 Feb 2018

următoarea: atât timp cât în această afacere sunt implicaţi jucători la bursă americani şi canadieni, şi soluţionarea clară a acestei cauze presupune date concrete ale dosarului de listare a societăţii Roşia Montană Gold Corporation la Bursa din Vancouver, fapt care va pune în pericol interesele acestor jucători, nu se va ajunge niciodată la clarificarea lucrurilor. Singura soluţionare a cauzei presupune o cooperare între autorităţile române, canadiene, dar şi americane. „Acoperire” la nivel înalt… Prin atitudinea celor de la ANRM şi a ofiţerilor de la SRI care n-au dat date despre locul din care s-au recoltat probele de minereu, se constată că s-a făcut o presiune deosebită. S-a urmărit nesoluţionarea dosarului. Experţii în situri istorice au tras doar un chiolhan la Câmpeni.
ÎN 2003, ACADEMIA ROMâNă
10 Feb 2018

a desemnat un colectiv de specialişti pentru a se deplasa în perimetrul Roşia Montană şi a întocmi un raport vizând efectul acestei activităţi faţă de siturile istorice. Mi-au spus cei de la SRI că echipa s-a oprit la un han de la Câmpeni, au tras un chiolhan pe cinste şi n-au mai ajuns la mină. E trist! În acest caz, conform spuselor dumneavoastră, putem vorbi lejer de înaltă trădare, subminarea economiei naţionale, dacă mai avem economie… Iar comisia parlamentară pentru Roşia Montană trebuie să se dizolve de urgenţă, parlamentul să respingă proiectul de lege ce i-a fost înaintat şi să înceapă „curăţenia de toamnă” prin mai toate instituţiile… Suntem în război, domnule colonel? În primul rând vreau să vă spun un lucru. Problematica Roşia Montană este extrem de complexă şi vizează un lucru esenţial: interese străine de România.
DACă NU SE-NţELEGE
10 Feb 2018

acest lucru, înseamnă că nu s-a ’nţeles nimic. România, din punctul meu de vedere – şi în atâţia ani de profesie în care am soluţionat multe cauze economice mi-am dat seama -, este, de douăzeci de ani, într-un război economic în care pierde bătălie după bătălie, iar Roşia Montană nu face excepţie de la această regulă. Procuror militar col. (r) Gheorghe Oancea
PRESA NU MAI ESTE
10 Feb 2018

liberă demult, dar în România trebuie să existe conștiință națională! Ea va face diferența. Doar aceasta ne mai poate salva! Internetul este o unealtă care permite oricui să difuzeze informație. Spre deosebire de vremea cenzurii soviete când literatura dizidentă circula sub formă de samizdat, azi internetul ne face treaba mult mai ușoară. Documentul procurorului militar col. (r) Gheorghe Oancea este de o gravitate strigătoare la cer. Avem datoria să îl facem cunoscut. Răspândiți materialul, trimiteți-l la prieteni, chiar și la cei care nu sunt interesați de politică, faptul că ni s-au sustras 80 de tone de aur ca să intrăm în NATO stârnește curiozitatea oricui. Mihai ȘERBAN și Sterie CIUMETTI
BăI LEVST!
10 Feb 2018

Dacă tot vorbești, de ce nu dai niște trimiteri...pe youtube sau cu probe că Peia a furat de la ”zeci de oameni necăjiți”...adică cu subiect și predicat! Dacă nu, nu mai arunca cu vorbe și insulte AIUREA CĂ TE BAG PE UNDE-AI IEȘIT! Întâmplător, l-am ascultat pe generalul Chelaru și mi-a plăcut/îmi place cum vorbește! Nu te ridici la nivelul lui, nici de-acum într-o sută de ani! Du-te bă și te culcă că ești obosit! TU, CE PREGĂTIRE AI? TE POȚI ”MĂSURA” CU EL? Că-i din garda veche, nu cu facultăți făcute la F.F. și pe genunchi! Marș în gâtul mă-tii!
LEVST.
10 Feb 2018

Hai siktir, gunoi superamputzit, mai behaie si pe sub alte mese!
AUZI Bă?
10 Feb 2018

Te-au gonit cei de la Adevărul și vii să vomiți pe-aici? Iar gravitezi aiurea, Uranus! Mai vrei o poezie? Poponautule! Și poate și khazar după ”comentariu”!
LEVST.
10 Feb 2018

Hai siktir gunoi superamputzit, mai behaie si pe sub alte mese!
șI CU TINE, CUCUVEA!
11 Feb 2018

Eu, citind (nu tot...) am ajuns la concluzia pe care o recunoaște chiar el, David Icke = extratereștrii sunt DIAVOLI! Iar OCULTA MONDIALĂ se supun lor, din vârful piramidei, până la kk-ți ăștia masoni, cu șorțulețe și mănuși matlasate...iar ”extratereștrii”-diavoli, fie că-s gri (cum ziceai tu, mai demult, vazând ”experiențele”, împreună cu americanii), fie că-l albaștrii, cu solzi, cu ochi mov sau albastru f.deschis, n-or să se mai arate în ziua de azi, cu copite, coarne și păr de animal pe ei, nu?! Nu te lăsa înșelat....în privința profeților adulați de arabi și/sau budiști, ”adevărul” este de fapt PERSOANĂ, și-anume adevăratul Dumnezeu....mi-ar pare rău pentru tine să nu crezi deloc!
DEH Mă LEVST...
11 Feb 2018

Dacă știi toate astea, de ce nu le-ai spus de la început?! Apoi, DNA-ul, parchetele, no?! Ahhh...am uitat, nu ești pe meleagurile noastre!
LEVST.
12 Feb 2018

Cine sunt personajele apropiate de SRI care şi-au dat doctoratul alături de Mihai Tudose Mai multe persoane controversate, atât din zona serviciilor de informaţii, cât şi din alte instituţii publice, au obţinut diploma de doctor la Academia Naţională de Informaţii a SRI avându-l drept coordonator pe Constantin Onişor, profesorul care l-a îndrumat şi pe Mihai Tudose, premierul desemnat. ...Profesorul Constantin Onişor, coordonatorul lucrării de doctorat a premierului desemnat Mihai Tudose, a fost îndrumătorului generalui SRI Dumitru Dumbravă, cel care a declarat public că justiţia este "câmp tactic" pentru SRI, ... Un alt doctorand care a fost îndrumat de Onişor, este Romeo Oiţă, care, potrivit evz.ro, până în anul 2000 ar fi fost angajat al SPP, cunoscut ca fiind apropiat al lui Mitică Iliescu şi Cătălin Voicu. Oiţă a fost partener în cadrul unei firme cu fratele fostului preşedinte al României, Mircea Băsescu,..."_____--------______ nicolaie rotaru, o mumie comunista care a ajuns general -ca si onisor- fara nici'un fel de merit(***), asa ca suntem lamuriti cine sunt "generalii" noului partid....(***in armata este diferit in Politie- gradul de general, trebuie acordat doar ofiterilor care au activat in cel putin un teatru de razboi si au facut acte de bravura, sau celor care au facut ceva concret , pentru inlaturarea unui pericol national iminent, sau ceva de acest gen...Ori, acesti "generali" s-au luptat cu sticlele de vin, prin insulele Dunarii, la cules de porumb, cu trupa...)
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray