2020-04-09 04:51

Neculai Onțanu a predat partidul ADER

 |  15:01
Neculai Onțanu a predat partidul ADER

Orlando Culea este noul președinte al partidului ADER România. Decizia a fost luata in cadrul Conferintei Nationale a Partidului Ader la Democrație, Educație și ReconstrucțiE, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Avocat de meserie, Orlando Culea, s-a înscris în partidul ADER în toamna anului trecut. Acesta a ocupat funcția de consilier general al Capitalei, în perioada 2016-2019, și a fost președinte a CGMB-ului timp de doi ani. 

"Vrem creșe și școli pentru copii, o viață mai ușoară pentru părinții noștri. Ne dorim că românii să muncească în țară lor.  Românii nu mai vor politicenii vechi. Nouă generație vrea o clasa politică nouă, curată și care să facă politică pentru oameni. Echipa ADER va fi una curajoasă, cu inițiativă și va pune interesul românilor deasupra interesului personal. Implicare, Seriozitate, Organizare. Acesta este standardul de calitate prescurtat ISO 2020 pe care eu l-am implementat în partidul ADER de acum încolo", a declarat Orlando Culea în cadrul Conferinței Naționale a Partidului ADER, eveniment în cadrul căreia a fost ales președintele partidului. 

Numit președinte de onoare a partidului ADER, Neculai Onțanu, a declarat, în cadrul Conferinței Naționale a Partidului, că a  predat ștafeta conducerii avocatului Orlando Culea și că valorile partidului ADER vor fi respectate în continuare, iar predarea ștafetei aripii tinere este ceea ce își dorește nouă generație.

Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție are filiale în toate județele țării, dar și  în străinătate. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-22Parerea ta...

ADICA
22 Feb 2020

o noua ciuma extra-foarte rosie la fel ca si celelalte
TICALOSII
22 Feb 2020

RUSINEEEEEEEEEE......ASEMENEA BANDE CONDUSE DE TAMPITI JIGNESTE SI INSULTA IN MOD FLAGRANT POPORUL ROMAN, ele trebuie urgent desfiintate si condamnate....
ABC
22 Feb 2020

Probabil Capitala si sectorul 2 mai au lume de prostit si bani de furat. Lumea s-a ridicat contra lui general Ontanu ca nu i-au ajuns trei mandate de primar si ce magarii de afaceri a facut.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine