2020-04-10 05:51

NEMULȚUMIRILE lui Eugen Teodorovici. Liderul PSD vrea să dea în JUDECATĂ partidul

 |  18:24
NEMULȚUMIRILE lui Eugen Teodorovici. Liderul PSD vrea să dea în JUDECATĂ partidul

Fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici susține că ia în calcul "foarte serios" să dea în judecată PSD și că va lua o decizie săptămâna viitoare, după ce a fost înlăturat din funcția de președinte executiv al partidului în urma demisiei Vioricăi Dăncilă.

"Este o ipoteză pe care o iau în calcul foarte serios și probabil săptămâna viitoare o să iau o decizie în acest sens”, a spus Eugen Teodorovici, sâmbătă, chestionat dacă va da în judecată PSD.

Întrebat despre ce așteptări are în urma acestui demers, el a răspuns că vrea "să se respecte statutul”.

"Este primul pas prin care arătăm românilor că noi respectăm statutul, care e Biblia partidului. Eu vreau doar să se respecte statutul, pe care Congresul PSD l-a adoptat și mai apoi, să arătăm cetățenilor că respectăm legea”, a mai spus Teodorovici, citat de Mediafax.

În urma demisiei Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD, după eșecul la prezidențiale, conducerea interimară a partidului a fost preluată de Marcel Ciolacu. La ședință, Eugen Teodorovici a fost singurul care nu a vrut să demisoneze din funcția de președinte executiv al PSD, chiar dacă toți vicepreședinții partidului au luat această decizie, potrivit unor surse politice.

Ulterior, Eugen Teodorovici a declarat că alegerea unei noi conduceri a PSD se face legal și statutar pentru ca aceasta să aibă legitimitate. Fostul ministru de Finanțe a susținut că „o juntă politică” a preluat puterea în partid, iar el nu va accepta să gireze niște „cămătari politici”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine