2019-10-21 13:09

Nemulțumiții din PSD nu dau înapoi: ”SUSȚINEM până la capăt”

 |  22:04
Nemulțumiții din PSD nu dau înapoi: ”SUSȚINEM până la capăt”

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a spus, la finalul Comitetului Executiv al PSD, că nimeni nu va pleca din partid, dar a subliniat că cei care susţin acel document îl vor susţine în continuare.

„Nimeni nu pleacă din partid. Vom vota tot ce avem în Parlament de votat, tot ce e în programul de guvernare. E prima discuţie serioasă pe care o avem şi cu mult curaj.

Noi, ce susţinem în acel document, susţinem până la capăt. Nu ne-am schimbat poziţia”, a declarat Paul Stănescu, după CEx.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MAFIA PSD.
22 Sep 2018

Cum era de asteptat , nu s-a schimbat nimic HOTIA SI MINCIUNA MERG BRAT LA BRAT MAI DEPARTE IAR ROMANIA SE ADANCESTE IN SARACIE SI DEZASTRU CONDUSA DE UN PUSCARIAS CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN SI A GAZAT ROMANI CARE PROTESTAU PASNIC.
@MAFIA....
22 Sep 2018

Ce păcat ca nu ai fost si tu gazat....dar dacă doresti poti sa bagi nasul in curul lui CRACANEL sau sterpul națiunii...sa simti adevărată gazare ....am spus nasul su nu limba cu care ești deja acolo...ALUPIGUS
ANONIM
22 Sep 2018

Am auzit ca bubosul este cel vinovat de imprastierea si impanzirea tarii cu pesta porcina N ar fi dea mirarii! Cat de javra este creatura asta vanduta!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray