2020-03-29 04:11

Nepotul primarului PNL din Călărași, numit vicepreședinte la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate

 |  19:12
Nepotul primarului PNL din Călărași, numit vicepreședinte la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate

Premierul interimar Ludovic Orban a decis, marți, numirea lui Alin-Bogdan Drăgulin în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, în locul lui Dumitru Enache.

Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că noul subsecretar de stat al acestei agenții este nimeni altul decât nepotul edilului liberal al municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, care este și președintele organizației județene PNL. În guvernarea PSD, el a fost numit de premierul Victor Ponta în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSCUP).

De asemenea, prin 2012-2013, Alin Bogdan Drăgulin a fost în vizorul ANI pentru o situație de incompatibilitate referitoare la perioada când era consilier județean, dar și referent al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Ecuaqua”.  În 2016, el a candidat pe lista PNL pentru Camera Deputaților, dar nu la Călărași, ci în București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

ZIZI
04 Mar 2020

Din ce in ce mai bine , tot "penalii" locali comanda muzica . Felicitari Ludovic Orban , felicitari pentru toti ministrii marioneta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine