2020-04-05 17:14

Niciodată D.A. PNL nu mai face casă cu PDL

 |  13:25
Niciodată D.A. PNL nu mai face casă cu PDL

Partidul condus de Crin Antonescu excludeposibilitatea de a mai forma un guvern alături de PDL. Liderii PNL susţin că oriceExecutiv din care democrat-liberaliiar face parte ar însemna menţinerea la putere a grupurilor de interese,corupţiei şi clientelei PDL. Declaraţiile liberalilor apar la scurt timp dupăce mass-media a relatat că Florin Frunzăverde, lider pedelist, a lansat ideeaunui guvern de uniune naţională.

"Nu suntem interesaţi de o asemeneaipoteză, pentru că aşa cum e structura de putere în acest moment a PDL oriceGuvern din care şi PDL ar face parte ar însemna menţinerea cel puţin a unuiadintre grupurile de interese, dintre grupurile de corupţie, dintre grupurile declientelă din PDL, ceea ce ar contamina întreaga guvernare", a declaratCrin Antonescu, menţionând că din declaraţia lui Frunzăverde reiese că lideriidemocrat-liberali recunosc eşecul Guvernului Boc. “Sorin Frunzăverde nu vorbeşte nici despreremanieri, nici măcar despre o schimbare de Guvern la nivelul aceleiaşimajorităţi, vorbeşte despre un Guvern de uniune naţională, ce înseamnă, admitecă aşa nu se mai poate, că PDL s-a arătat incapabil să guverneze ţara înfolosul ţării şi nu al său şi al clientelei sale", a mai precizat CrinAntonescu, citat de Mediafax.

Părerile lui Crin Antonescu sunt întărite şide Mihai Voicu, actualul purtător de cuvânt al PNL. Voicu pune responsabilitateaactualei guvernării pe umerii PDL, pe care îl consideră vinovat în mare partede “contraperformanţa” Executivului. Din acest motiv, alianţa cu PDL esteimposibilă, afirmă Voicu.

"Din punctul nostru de vedere, pentruacest ciclu electoral şi nu numai, PDL este responsabil în ansamblul său pentrucontraperfomanţa guvernului şi de aceea, din punctul nostru de vedere, ipotezaunui guvern de coaliţie, de uniune naţională sau de orice altă formă, care săconţină PDL nu poate fi luată în considerare. Guvernarea alături de PDL esteimposibilă în acest moment", a explicat vicepreşedintele PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-23Parerea ta...

ERETELE
25 Iul 2010

PNLingaii se imbata cu apa rece sperand ca la noile alegeri vor obtine majoritatea in parlament si ca vor castiga si prezedintialele. Cu un Presedinte-Fetita,precum antonescu,n-au nici-o sansa !S-auzim de bine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine