2020-02-19 11:37

Nicolae Bădălău, filmat cu camera ascunsă: “Eu unul la referendum nu aș vota referendumul…”

 |  19:49
Nicolae Bădălău, filmat cu camera ascunsă: “Eu unul la referendum nu aș vota referendumul…”

Folosindu-se de o recentă întâlnire cu primarii din judeţ, președintele PSD Giurgiu și ministrul economiei, Nicolae Bădălău, a încercat să îşi convingă colegii să nu voteze la referendumul de duminică, însă argumentele sale lasă de dorit.

Potrivit digi24.ro, Nicolae Bădălău apare într-o filmare realizată cu camera ascunsă când le vorbește primarilor că nu va vota la referendumul pentru justiție inițiat de Klaus Iohannis. Imaginile au fost publicate pe site-ul oprestefrauda.ro, lansat de PNL.

„Dovada că PSD face campanie anti-Referendum, în ședințele interne de partid. Înregistrare cu baronul Niculae Bădălău de săptămâna trecută în care pune presiune pe primarii lor să blocheze participarea la vot la Referendum”, se arată în mesajul de pe site-ul oprestefrauda.ro.

Deși spune că la referendumul pentru justiție nu sunt întrebări care să-l preocupe, liderul PSD Giurgiu admite totuși că românii pot fi întrebați „lucruri serioase, de stat, de justiție”.

„Îi văd, îi văd, îi simt. Ei se duc acolo și spun: ăla e de dreapta, ăla e de stânga, noi votăm cu ăștia. Dar e mai greu de conceput. Deci eu vă spun, eu unul la referendum nu aș vota referendumul. Nu aș vota vota pentru că nu simt că e o întrebare care chiar să mă preocupe. Asta e cauza pentru care nu susțin referendumul. Ok, vrei să-i întrebi pe români ceva. Hai să-i întrebăm lucruri serioase, de stat, de justiție, de...”, spune Niculae Bădălău, potrivit înregistrării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-21Parerea ta...

MAFIA PSD
21 Mai 2019

Adunatura de lichele psd vor sa FURE IN CONTINUARE. MOTIVUL PENTRU BOICOTAREA REFERENDUMULUI ESTE HOTIA.
ANONIM
22 Mai 2019

ARATA HALUL DE DECADERE AL PSD SI SUBORDONAREA STATULUI DE GASTI TIGANESTI MAFIOTE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine