2019-11-13 22:48

NICOLICEA, după consultările de la Cotroceni: „Parlamentul va aviza favorabil solicitarea lui IOHANNIS privind referendumul!”

 |  13:02
 NICOLICEA, după consultările de la Cotroceni: „Parlamentul va aviza favorabil solicitarea lui IOHANNIS privind referendumul!”

Social-democratul Eugen Nicolicea, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat, vineri, că Parlamentul va aviza favorabil solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind referendumul din 26 mai.

„Cu privire la referendum, am precizat şi în calitate de vicepreşedinte al Camerei că Parlamentul (...) va aviza favorabil solicitarea preşedintelui de a demara un referendum consultativ cu recomandările făcute acolo", a anunţat Nicolicea, după consultările cu şeful statului de la Palatul Cotroceni, informează Agerpres. Delegaţia Partidului Social Democrat a fost formată din Eugen Nicolicea şi foştii deţinuţi politic Marin Iancu şi Ioan Muntean, cu care preşedintele Klaus Iohannis a avut și o discuție separată, la finalul întâlnirii.

„Să ştiţi că mă bucur că v-au trimis pe dumneavoastră", le-a spus Iohannis celor doi foști deținuți politic.

Aceștia l-au acuzat pe actualul procuror general, Augustin Lazăr, că le-ar fi refuzat eliberarea din închisoare în anii '80, pe vremea când acesta făcea parte din comisia de eliberare de la Penitenciarul Aiud.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray