2020-02-18 11:58

Nicolicea propune AMENDĂ sau ÎNCHISOARE pentru procurorii care protestează

 |  15:10
Nicolicea propune AMENDĂ sau ÎNCHISOARE pentru procurorii care protestează

Social democratul Eugen Nicolicea susține că procurorii care au suspendat activitatea au comis o infracțiune și ar trebui pedepsiți. Mai exact el spune că aceștia au intrat, de fapt în grevă, fapt interzis de lege și care se pedepsește cu închisoare de la 1 lună la 1 an sau amendă.

„Legea română nu lasă loc de interpretări în ceea ce privește prevederile potrivit cărora suspendarea activității unităților de parchet reprezintă infracțiune și se pedepsește ca atare, astfel:

-potrivit articolului 181 al Legii 62/2011 a dialogului social, “prin grevă se înţelege orice formă de încetare colectivă şi voluntară a lucrului într-o unitate”. Având în vedere că suspendarea temporară a activității înseamnă încetarea acesteia pe o terioadă de limp limitată, suspendarea colectivă și voluntară, chiar temporară, se încadrează în definiția grevei; -articolul 202 specifică foarte clar că procurorii și judecătorii nu pot declara grevă; -la articolul 218 se precizează că declararea grevei cu încălcarea art.202 constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 lună la 1 an sau amendă”, se arată într-un comunicat de presă al lui Nicolicea.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-27Parerea ta...

MAFIA PROCURORILOR OUT !
26 Feb 2019

Are dreptate. Conform justitiei independente, cine este corect nu are de ce sa se teama. La puscarie cu paraditorii!!!
ANONIM
26 Feb 2019

La puscarie cu mafia psd-alde , grup infractional organizat votat de rezidurile societatii si de gunoaie umane. Ciuma rosie a pârjolit tot : economie , justitie , sanatate , invatamint etc.
ANONIM
26 Feb 2019

UNDE SI CAND SA ISI EXPRIME JUDECATORII, PROCURORII SI POLITISTII OPTIUNILE LOR CU PRIVIRE LA REGLEMENTARILE ELABORATE IN MOD ABUZIV DE CATRE POLITRUCII PENALI, SFERTODOCTI, BANDITI ETC..............
NEGRO
26 Feb 2019

Acesta ar fi scopul suprem al guvernarii ticalosilor PSD-ALDE-UDMR. Inchiderea functionrilor justitiei si domnia fara oprelisti a nebunilor. Caci nu-i putem denumi altfel pe acesti disperati ai mentinerii cu orice pret a privilegiilor nesimtite si a hotiilor fara oprelisti. Oare acest rebut uman, inainte de a scoate pe gaura gurii acele amenintari demne de doar de Gaga-Limba-Lata, cel devenit chiar Ministrul Infractorilor, a reflectat macar o clipa? Caci nu moare justitia cand handicapati mental ajung in posturile de comanda ale unei sarmane Tari. Iar cine nadajduieste aceasta de cand a uzurpat puterea, chiar ca i-a luat Dumnezeu mintile. Caci nu peste mult va veni si decontul. Iar eu indraznesc sa nu-i vad prea bine, chiar de pe acuma...
# ISPRAVă
27 Feb 2019

A PARLAMENTARlLOR DE ,, CARTON " .... care -s în METASTAZĂ DE LEGIFERARE ....
ANONIM
27 Feb 2019

du-va-n kizda mami voastre jegosilor Nicolicea nici nu a amenintat , nici nu a spus ca trebuie sa faca puscarie ... a spus ca ezista un articol de lege care interzice magistratilor sa faca acest lucru si ca exista si pedepse .tradatori nemernici in frunte cu mercenara Kovesi scroafa in slujba strainilor cea mai proasta candidate dar cea mai ordinara asa ca e preferata ,cu ea isi face Occidentul treaba de distrugere a tarilor estice ajutata de NAZISTUL POLITRUC cum el insusi s-a caracterizat , vrea tembela grad superior in magistratura fara examen? plagiatoare imputita absolventa a Facultatii de drept cu media 6.42 .deci asa conducatori are UE... ASA CA TACETI COPROFAGILOR !!!!!
@NEGRO
27 Feb 2019

DISPERATII SUNTETI VOI TICALOSI NEMERNICI CARE PUNETI MAI PRESUS INTERESELE VOASTRE MESCHINE DECAT BUNUL MERS A ROMANIEI SABOTATI TOTUL DOAR SA NU LE FIE BINE ROMANILOR CRIMINALILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine