2020-02-22 09:14

Niculae Bădălău, despre alegerile prezidențiale: Sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va câștiga în județul Giurgiu

 |  12:01
Niculae Bădălău, despre alegerile prezidențiale: Sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va câștiga în județul Giurgiu

Senatorul Niculae Bădălău, liderul organizației județene a PSD, a vorbit despre campania electorală care are loc în această perioadă, susținând că își dorește ca aceasta să fie una curată, fără atacuri la persoană.

Totodată, Niculae Bădălău susține că este convins că, în județul Giurgiu, cel mai votat candidat va fi Viorica Dăncilă.

"Ne ocupăm de campania electorală, sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va câştiga în judeţul Giurgiu pentru că giurgiuvenii sunt oameni maturi, înţelepţi care apreciază oamenii de valoare, oamenii muncitori şi oneşti aşa cum este Viorica Dăncilă. Ne dorim o campanie cinstită, corectă, civilizată, fără atacuri la persoană", a precizat Niculae Bădălău.

El a spus că, în această perioadă, a avut întâlniri cu primarii şi aceştia lucrează foarte bine atât pentru campania electorală, cât şi pentru investiţiile în derulare.

"Primarii lucrează foarte bine, avem lucrări şi sper să finalizăm cât mai repede lucrările pe judeţ. Eu cred că vom câştiga judeţul aşa cum l-am câştigat în ultimele şase-şapte alegeri. Dorim să câştigăm la un scor cât mai mare pentru că în ăştia trei ani am şi muncit pentru judeţul ăsta şi avem a le spune oamenilor destul de multe realizări şi investiţii", a completat senatorul Niculae Bădălău.

Senatorul PSD Cristian Marciu a adăugat faptul că, în judeţul Giurgiu, prin PNDL 1 au fost finanţate 124 de proiecte cu 591 de milioane de lei totalizând 65,6 kilometri de canalizare, 548,7 kilometri pentru aducţiune de apă 451,7 de kilometri de drumuri comunale şi 33,85 de kilometri de drumuri judeţene.

"În judeţul Giurgiu, în sistemul stradal din comunele judeţului nu cred că puteţi vedea o groapă, pentru judeţul Giurgiu guvernarea PSD, cu PNDL unu şi doi, a fost o mană cerească pentru că nevoile judeţului Giurgiu au fost rezolvate prin aceste proiecte şi acum prin Fondul Naţional de Investiţii au început să fie semnate noi proiecte pentru investiţii în gaze, drumuri. Eu consider că această guvernare, despre care nu am înţeles de ce a trebuit să fie încheiată brusc printr-o moţiune de cenzură, a fost o guvernare dreaptă şi bună şi în favoarea cetăţenilor şi cred că în următoarele tururi de alegeri din România cetăţenii vor aprecia la justa valoare buna guvernare a PSD", a menţionat Cristian Marciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-18Parerea ta...

BEBICA
22 Oct 2019

BINE BAI CIOARA , FA-O PRESEDINTE DE C.A.P.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine