2019-10-15 05:15

Niculae Bădălău, mesaj pentru colegii din PSD. Cum o apără pe Ecaterina Andronescu

 |  17:07
Niculae Bădălău, mesaj pentru colegii din PSD. Cum o apără pe Ecaterina Andronescu

Scrisoarea Ecaterinei Andronescu, prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea, a încins discuțiile în interiorul partidului. STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unui mesaj transmis de Niculae Bădălău, președintele PSD Giurgiu, către senatorii PSD. Mesajul lui Bădălău vine în contextul în care, mai mulți lideri de organizații ai PSD, doreau să iasă cu atacuri la adresa Ecaterinei Andronescu, ca urmare a îndemnurilor lui Liviu Dragnea și Marian Neacșu.

Bădălău nu doar că nu o atacă pe Ecaterina Andronescu, dar o apără și susține că dreptul la liberă exprimare trebuie asigurat și după ce vorbitorul a transmis mesajul.

”Fără a face referire la fondul scrisorii deschise adresate de doamna profesor Ecaterina Andronescu membrilor PSD, am convingerea fermă că toți colegii social-democrați trebuie să ținem cont de vechimea colegei noastre în partid (26 de ani), de faptul că este una dintre cele mai marcante membre din PSD, cu rezultate foarte bune în sondaje, un foarte bun comunicator, un om care a dat valoare tuturor funcțiilor pe care le-a deținut prin muncă și dedicare, un dascăl de o verticalitate și profesionalism exemplare.

Totodată, consider că PSD este un partid puternic, unit, care garantează nu doar libertatea de exprimare ci și libertatea după exprimare, mai ales că dreptul neîngrădit la liberă exprimare reprezintă fundamentul oricărei democrații. O democraţie nu poate fi sănătoasă decât dacă libertatea de exprimare este una echilibrată. Mărturisesc că mă aștept la calm și prudență în declarații din partea tuturor colegilor, având convingerea că neînțelegerile apărute pot fi analizate și rezolvate în interiorul partidului, un partid care trebuie să rămână un spaţiu al diversităţii de idei şi de opinii, al transparenţei şi al respectului reciproc”, arată Niculae Bădălău, în stenograma intrată în posesia noastră.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-16Parerea ta...

ANDRONEASCA
16 Aug 2018

cu toți dinozaurii din politică, indiferent din ce partid au făcut/fac parte...VITEZĂ!!! SĂ PLECE DRACULUI DIN POLITICĂ! ȘI-AU UMFLAT CONTURILE PENTRU GENERAȚII ÎNTREGI...PÂNĂ LA A 7-A GENERAȚIE DE DUPĂ EI! După două mandate...VALEA! Altfel se spurcă la bani și mișmașuri...c-așa-i natura umană! Deci, pentru toți dinozaurii din politică, care-și fac veacul de aproape 3 decenii - VITEZĂĂĂ!!!! Mai stați dracului și pe-acasă! Ce? N-aveți ce crăpa în voi? AȚI SLUȚIT DESTUL ROMÂNIA ȘI AȚI MULS-O, FI-V-AR NUMELE BLESTEMAT ȘI PĂTAT ÎN VECI!
LA FEL ȘI PENTRU
16 Aug 2018

așa-zișii EURO-PARLAMENTARI care toacă frunză la câini și mănâncă generos pe spinarea noastră! VITEZĂĂĂ! Sunt mulți FOȘTI siniștrii -miniștrii ai Ro, care s-au ascuns ca șobolanii pe-acolo ca să mai mănânce și ei o pâine ”cinstită”, ”săracii” de ei! HUOOO!
DOUA MANDATE.
16 Aug 2018

Este necesara o lege care sa limiteze la doua mandate dreptul de a fi parla.entar. La ora actuala sunt niste nenorociti ca nicolicea la al saptelea mandat. Sau gunoiul de tariceanu. Si acesta este motivul distrugerii Romaniei.
PESEDISTILLOR
16 Aug 2018

multa muy
ANONIM
16 Aug 2018

Opinați că doamna Andronescu ar trebui să îi excludă din PSD pe cei din fotografie ?
BELLU
17 Aug 2018

ambuscatilor cu porecle de javre turbate: "macacpemine, pesedistilor et c.", nu vati saturat de atata ka.ka.t halit cu lungura cea mare ??? luati si supliment o sugere la ugerul poporului !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray