2020-04-09 04:41

Niculae Bădălău ține, iarăși, ”capul de afiș”: un nou derapaj grav

 |  21:17
Niculae Bădălău ține, iarăși, ”capul de afiș”: un nou derapaj grav

După ce s-a făcut remarcat prin celebrele dedicații injurioase la adresa românilor din Diaspora, dar și prin amenințările adresate unui coleg de partid, Niculae Bădălău recidivează. S-a întâmplat luni, în debutul audierii ministrului Marcel Vela.

Fără să știe că o cameră video era pornită și înregistra, Bădălău a folosit un limbaj vulgar în cadrul unui dialog, de altfel amical, cu deputatul Pro România Ion Mocioalcă.

“Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Îl vrei şi pe ăsta? Du-te în p..a mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!”, îi spune Bădălău deputatului Pro România, chiar înainte să înceapă şedinţa Comisiilor de Apărare, conform epochtimes-romania.com, site care, de altfel, a și realizat filmarea respectivă.

Nu este pentru prima oară când Bădălău face astfel de derapaje care îl aduc în lumina reflectoarelor.

Spre exemplu, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, Bădălău a avut o ieşire dură, potrivit unor surse citate de Digi24, după ce şeful PSD Bacău, Dragoş Benea, i-a reproşat indirect că a dansat manele şi a jignit Diaspora, ceea ce a făcut ca PSD-ul să piardă electoratul din străinătate.

“Am pierdut lamentabil în Diaspora pentru că unii au dansat pe manele şi au jignit Diaspora”, a spus Dragoş Benea în şedinţă, moment în care Bădălău, simţindu-se cu musca pe căciulă, şi-a ameninţat colegul cu bătaia, jignindu-l: “Măi, că****, tu la mine te referi? Te calc în picioare”.

Dialogul dintre Bădălău şi Mocioalcă poate fi accesat la începutul materialului video.

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/829523850863590/?t=0


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine