2019-12-05 17:30

Nicuşor Constantinescu: Conducerea PSD dă vina pe provincie pentru a justifica eşecul de la alegerile prezidenţiale

 |  10:11
Nicuşor Constantinescu: Conducerea PSD dă vina pe provincie pentru a justifica eşecul de la alegerile prezidenţiale

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, joi, că teoria centrului imaculat, potrivit căreia Bucureştiului este alb ca zăpada şi provincia neagră ca cenuşa, nu e nouă, ea fiind de pe vremea lui Adrian Năstase. Constantinescu a ţinut să precizeze că actuala conducere a PSD a reluat această practică, pentru a justifica eşecul de la alegerile prezidenţiale.

„Acestă teorie a centrului imaculat, adică a Bucureştiului alb ca zăpada şi a provinciei neagră ca cenuşa, nu e nouă. E de pe vremea domnului Adrian Năstase Atunci s-a aruncat în presă că provincia este murdară şi Bucureştiul este alb ca zăpada. Acum a fost reluată în încercarea de a se justifica greşelile din această campanie electorală prezidenţială, greşeli care nu au aparţinut organizaţiilor judeţene, nici preşedinţilor de CJ, nici primarilor de muncipiu, ci conducerii centrale, care a avut nişte sfetnici foarte buni, gen Sebastian Ghiță care au dus partidul să piardă”, a precizat Nicuşor Constantinescu.

Acesta a mai spus că presa a preluat teoria aceasta fără a intra în profunzimea lucrurilor.

„Asta este o teorie pe care, din păcate, dumneavostră, fără să intraţi în profunzimea lucrurilor, aţi preluat-o. (...) Este fals, pentru că 90% din banii României sunt la Bucureşti, la Guvern şi la instituţiile publice. Baronii ăştia de care tot vorbiţi şi care sperie pe toată lumea sunt doar nişte chestiuni prin care încearcă să arunce un eşec naţional al alegerilor prezidenţiale pe organizaţiile din teritoriu”, a spus Nicuşor Constantinescu.

Acesta a precizat că primari şi preşedinţi de CJ PSD nu ar fi luptat pentru Victor Ponta în campania pentru prezidenţiale întrucât acesta a lăsat să fie arestaţi şi închişi şi în incompatibilitate fără să intervină legal în favoarea lor.

„Vă pun o întrebare: un comandat care lasă ca generalii lui să fie hăcuiţi, hărtuiţi, închişi, arestaţi, mai poate spera la o victorie în alegerile şi în bătălia prezidenţială? Vă spun că nu, în toată istoria”, a afirmat Nicuşor Constantinescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray