2020-07-02 19:22

Nicușor Dan: Bugetul Primăriei Capitalei nu are nicio legătură cu realitatea

 |  13:00
Nicușor Dan: Bugetul Primăriei Capitalei nu are nicio legătură cu realitatea

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, susține că bugetul Primăriei Municipiului Bucureşti pe 2020 "nu are nicio legătură cu realitatea", veniturile estimate fiind supraevaluate, la fel ca în anii precedenți.

''Bugetul Primăriei Capitalei pe 2020 nu are nicio legătură cu realitatea. Veniturile estimate, 7,2 miliarde lei, sunt, ca şi în anii precedenţi, supraevaluate cu aproximativ 75%. În aceste condiţii, bugetul aprobat nu merită comentat, neavând nicio valoare practică. Managerul unei companii private care estimează venituri de 7 miliarde lei şi încasează 4 miliarde lei este automat demis, în orice ţară şi în orice companie. Acesta ar trebui să fie şi mesajul bucureştenilor pentru actualul primar", precizează Nicuşor Dan, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

În opinia acestuia, întrebarea importantă pentru administraţia Capitalei este cât sunt plăţile restante neintroduse în execuţia bugetară.

"Spre exemplu, la rectificarea bugetară din decembrie 2019 se estima subvenţia pentru STB (n.r. - Societatea de Transport Bucureşti) la peste un miliard de lei, iar în execuţia bugetară la sfârşit de 2019 plăţile făcute au fost de doar 650 milioane lei. Plăţi restante importante sunt şi faţă de ELCEN. În estimarea mea, plăţile restante sunt între 1 miliard şi 2 miliarde lei, adică între 25% şi 50% din bugetul real", susţine Nicuşor Dan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-14Parerea ta...

SABOTAJ
14 Feb 2020

Falimentul primariei . Se interneaza la Socola . Dar si consilierii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz