2020-06-03 13:52

Nicușor Dan, plângere penală împotriva lui Victor Ponta și Sebastian Ghiță

 |  13:17
Nicușor Dan, plângere penală împotriva lui Victor Ponta și Sebastian Ghiță

Președintele USR, Nicușor Dan, a depus joi, la Tribunalul București, plângeri împotriva lui Victor Ponta și Sebastian Ghiță, pe care îi acuză de „repetate calomnii" pe care cei doi le-ar fi adus USR și lui personal. Mai mult, Nicuşor Dan le cere câte 500.000 de lei daune morale.

"În urma repetatelor calomnii la care am fost supuși, depunem azi, la Tribunalul București, o acțiune împotriva lui Ponta Viorel Victor și o acțiune împotriva lui Ghiță Sebastian Aurelian pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvați România și mie personal și le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune morale, pentru prejudiciul de imagine pe care l-am suferit", a declarat Nicușor Dan, la sediul instanței, potrivit agerpres.

Acesta a susţinut că Ponta şi Ghiţă ar fi spus că USR și liderul partidului ar fi "oamenii lui Soros".

"Este vorba de această campanie infamă cum că suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte și de anii '50. (...) Vor urma și alții, pentru că, deși la început am luat în râs această chestiune, pare că ea ne afectează imaginea și e normal, suntem într-o societate democratică, cine greșește trebuie să plătească", a completat liderul USR.

Chestionat la cine se referă, Nicuşor Dan a spus: "Din momentul acesta, orice persoană care va face această acuzație împotriva noastră va avea de suferit. Sunt câteva persoane care au făcut declarații, dar nu am vrut să le facem notorietate, despre Soros, în trecut, împotriva cărora vom face acțiuni similare și, bineînțeles, și în viitor".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-24Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
24 Noi 2016

MDA.....CUM ERA CANTECUL ALA........PAROLE PAROLE PAROLE.....BLABLABLAAAAA......DE CE NIMENI NU A FACUT UN GEST IN STOPAREA MARII MAFII MULTILATERAL DEZVOLTATE INCEPUTA IN 1989 CU TELE-LOVITURA DE STAT FESENISTO-BOLSEVICA...................TOATA LUMEA BUNA A CIUGULIT GRAUNTE DIN PALMA TERORISTILOR KUSHER......INCEPAND CU RAZVAN THEODORESCU...MIRCEA DINESCU...CARAMITRU....PLESU...ETCETERA.....TOT FELUL DE CURVO-INTELECTUALI DE CARTON CU CONSTINTA PLINA DE SANGE SI SCHELETE LE MORTILOR DIN 1989...TOT FELUL DE POLITRUCI....CAPITALISTI DE CUMETRIE...CORPORATISTI GEN EADS-MICROSOFT-ANRP-BECHTEL---MITTAL STEEL..OMV-ISTI ROMPETROLISTI CU PETROL-LAMPANT IN CREIER>>>>EU I-AS NUMI PIRAMIDA MULTILATERAL DEZVOLTATA A TERORISMULUI SI MAFIEI NKVD-STO FESENISTE.................PE VERTICALA PIRAMIDA A DEZVOLTAT PARTIDE...POLITRUCI-AFACERISTI...IAR PE ORIZONTALA TOT FELUL DE STRUCTURI MAFIOTE IN TERITORII JUDETE PRIMARII PREFECTURI GREFATE PE FOSTA NOMENCLATURA FESENISTO-SECURISTA>>>>>>>>>>>>>>>>SISTEMUL TICALOSIT ERA DE FAPT MAFIA PERSONALA A TERORISTILOR DIN DECEMBRIE 1989>>>>>>>>>>>PIRAMIDA TERORISTA MULTILATERAL DEZVOLTATA>>>>GHITZA E NEPOTUL GENERALULUI-TERORIST GHITZA CARE A MACELARIT 2AUTOBUZE CU TINERI MILITARI LA OTOPENI...PROTEJAT SI ULTEROR GRATIAT DE TERORISTUL SEF DE LA COTROCENI....ILIESCU ZIS RANJET SARCASTIC DE DIHANIE SPURCATA
ANONIM
24 Noi 2016

Organizatia mafiota p.s.d. (cei mai multi arestati,condamnati si plagiatori )dintre toate partidele U.E trebuie trecuta in ilegalitate.OBIECTIVELE ACESTEI STRUCTURI MAFIOTE SUNT INDREPTAREA ROMANIEI SPRE KREMLIN COOPERATIVIZAREA IAR ULTERIOR NATIONALIZAREA CA-N '47.SA NU UITAM CA ACEST GRUP INFRACTIONAL psd ESTE URMASUL CELOR CARE AU UCIS TINERI NEVINOVATI IN'89. PENTRU A PRELUA PUTEREA ABSOLUTA SUNT GATA SA PUNA ROMANIA PE TAVA KREMLINULUI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine