2020-02-29 03:13

Nicușor DAN, preferatul USR-iștilor din București pentru a fi susținut ca independent la Primăria Capitalei

 |  10:40
Nicușor DAN, preferatul USR-iștilor din București pentru a fi susținut ca independent la Primăria Capitalei

O consultare internă a USR Bucureşti relevă că 86% dintre membri vor ca Nicuşor Dan să fie susţinut ca independent pentru Primăria Capitalei, subiectul urmând să fie discutat duminică de conducerea filialei, informează un comunicat de presă.

USR Bucureşti anunță că a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluţia pe care o preferă la Capitală.

Peste 86% dintre membrii care şi-au exprimat o opţiune vor ca partidul să-l susţină pe Nicuşor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureştiului.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susţin pe Nicuşor Dan, 3,78% pe Dragoş Dragoteanu şi 10,12% pe Mihnea Bărbulescu. La consultare şi-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1917.

„În cadrul Conferinţei Municipiului Bucureşti ce va avea loc astăzi, 13 octombrie, vor fi prezentate rezultatele consultării şi, pornind de aici, va fi discutată strategia politică a filialei în perspectiva alegerilor locale de anul viitor”, precizează USR Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-13Parerea ta...

CUMUJDEILAUSERE
13 Oct 2019

Muișor ban nu e in stare sa treacă strada pe zebră darmite sa ajungă prim ministru.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine