2020-07-11 10:31

Nicușor Dan, REACȚIE la poza virală pe internet în care gașca PNL fumează în Guvern și nu poartă MĂȘTI

 |  16:30
Nicușor Dan, REACȚIE la poza virală pe internet în care gașca PNL fumează în Guvern și nu poartă MĂȘTI

Nicușor Dan, candidatul USR la Primăria Capitalei și susținut de PNL, a comentat pentru STIRIPESURSE.RO fotografia de la Guvern în care apare premierul Ludovic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri. El susține că lucrurile trebuie privite în perspectivă, iar opinia publică ar trebui să se canalizeze pe cum a gestionat Guvernul Orban criza COVID-19 și cum va răspunde crizei economice ce va urma.

„Trebuie să privim lucrurile în perspectivă. Acesta e un lucru care s-a petrecut într-o jumătate de oră dintr-o zi. Ceea ce contează este cum s-a descurcat Guvernul cu criza medicală, ce va face cu criza economică ce va urma. Astea sunt lucrurile către care opinia publică trebuie să se canalizeze. Dl Orban a chemat poliția pentru a fi amendat, și-a recunoscut greșeala și a fost sancționat. Cred că este o reacție corectă de a-și recunoaște greșeala”, a spus Nicușor Dan.

Cât despre faptul că fotografia a ajuns pe internet, Nicușor Dan a condamnat gestul persoanei care a participat la acel eveniment.

„În orice caz e ceva ce nu se face. Era vorba de o persoană care fusese chemată. E clar că e ceva ce nu se face”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-30Parerea ta...

TEHNOLGIA
30 Mai 2020

Daca privim mai atent către acele poze diferă unghiul in care si poziția fiecărui individ. Credem ca exista foarte mult material scurs cu siguranță și material video. Întrebarea este când apare următorul scenariu politic cu iz de scandal?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz