2020-01-26 02:34

Nicușor Dan: USR amplasează, în Piața Universității, un prim cort în vederea strângerii de semnături pentru parlamentare

 |  09:59
Nicușor Dan: USR amplasează, în Piața Universității, un prim cort în vederea strângerii de semnături pentru parlamentare

Liderul USR, Nicușor Dan, a anunţat luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Uniunea Salvați România amplasează, în Piața Universității din Capitală, un prim cort în vederea strângerii de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare.

Nicuşor Dan a mai precizat că a așteptat 30 de zile o autorizație din partea Primăriei Capitalei în acest sens, dar solicitarea a rămas fără răspuns.

"Primăria Capitalei nu a răspuns solicitării Uniunii Salvați România privind amplasarea de corturi. Azi voi instala primul cort, autorizat prin aprobare tacită. (...) USR a depus cererea pentru amplasarea corturilor în vederea strângerii semnăturilor necesare pentru participarea la alegerile parlamentare pe 26 august, dată de la care au trecut 30 de zile", a precizat liderul USR.

Nicușor Dan a mai spus că acest prim punct pentru strângerea semnăturilor, de la Piața Universității, urmează să fie amplasat la ora 12,00.

De asemenea, USR va instala astfel de corturi în toate sectoarele Capitalei.

"Considerăm că solicitarea de autorizare intră sub incidența legii privind procedura aprobării tacite, care prevede că, după expirarea termenului stabilit pentru emiterea autorizației și în lipsa unei comunicări scrise din partea autorității administrației publice, solicitantul poate desfășura activitatea, presta serviciul sau exercita profesia pentru care s-a solicitat autorizarea", a completat Nicușor Dan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-26Parerea ta...

UN NATIONALIST ROMAN
26 Sep 2016

CE MAI VREA SI MILOGUL ASTA STRIMB DE LA SOCOLA ? CINE IL PLATESTE ? CE INTERESE ARE ? PINA ACUM UNDE A FOST ?
ANONIM
26 Sep 2016

Considerati ca pentru a se asigura egalitate de sanse partidelor ar trebui sa li se aprobe acelasi numar de corturi pentru strangerile de semnaturi si numar de formulare inregistrate si autentificate pentru fiecare dintre corturi inclusiv cu simbolul cortuluo pentru care au fost eliberate, pentru ca verificarea prezentei formularelor respective la corturile pentru care au fost inregistrate sa poata fi facuta on orice moment de catre delegatii AEP ?
ANONIM
26 Sep 2016

Considerati ca pentru a asigura corectitudinea alegerilor , guvernul, impreuna cu AEP, ar trebui sa ia masura de a pune la dispozitia patidelor formulare inseriate cu regim special, in mod egal pentru toate partidele, pentru strangerea de semnaturi ?
CROCODILUL IRADIAT
26 Sep 2016

KIOMBETELE!!!! KARNATAREASA DE PLESKOI?????SOROS666!!!!MEDIKAMENTE!!!!!
CROCODILUL FLAMAND
26 Sep 2016

BAI TEMBELULE>>>>MA-TA E DEFECTA NU EU>>>>SI VEZI CA ESTE 666ESCROCHERESCU666 NU SOROS....EU NU AM DISCUTAT DESPRE SOROS....EVENTUAL GOLDMAN SACHS..........DACA AI PROBLEME CU SOROS NU MA AMESTECA PE MINE...EU NU AM PASAPORT UNGURESC DECI NU MA PRIVESTE CE FACE UNGARIA......SI CAT DESPRE RADIATII...DACA ESTI CURIOS SI TI SE PARE CEVA DISTRACTIV....DU-TE PANA LA HIROSHIMA SI DISCUTA CU OAMENII AIA...SA-TI EXPLICE CE INSEAMNA ASEMNEA PORCARIE.....DAR PROBABIL CA ESTI RETARDAT SI ORICUM NU POTI PRICEPE....AVORT IDOT FARA CREIER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine