2019-10-14 08:58

Noi PRIVILEGII pentru parlamentari: Vor avea voie să aibă AFACERI pe cont propriu

 |  17:14
Noi PRIVILEGII pentru parlamentari: Vor avea voie să aibă AFACERI pe cont propriu

Parlamentarii și-au dat voie să fie persoane fizice autorizate și să-și deschidă afaceri pe cont propriu. Până acum, legea le interzicea astfel de activități în timpul mandatului.

Iar drepturile pe care le-au votat deputații sunt valabile și pentru miniștri, prefecți, subprefecți, primari și viceprimari, dar și pentru șefii Consiliilor Județene.

Camera Deputaților a fost for decizional în acest caz. Așa că legea trebuie să ajungă acum la promulgare, la președintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20Parerea ta...

NEGRO
21 Dec 2017

Ceea ce vor sa faca zilele astea parlamentarii Romaniei frizeaza nebunia.Nu orice fel de nebunie, ci pe cea a puterii. Nu mai au limite. Acum e momentul. Totul pentru ei. Cu orice risc. Exista opozitie? O anulam. Exista oameni care gandesc? ii marginalizam. Exista o tara, Romania? Vrea in Europa acea tara? Noi nu, tipa Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea, Serban Nicolae, Florin Iordache si omul cu studiile de drept ascunse, Eugen Nicolicea. Nu-l mai amintim pe Kelemen Hunor. El a declarat sus si tare ce vrea cu Tara noastra. Le-am amintit aici doar pe cozile lui de topor. Ce spun aceste secaturi? Nu ne trebuie civilizatie. nu ne trebuie Europa. Legile lor instaureaza haosul. Peste haos vine usor barbaria asiatica. Mai vor unii sa creada in Romania? Chiar ca nu le pasa acestor domni. Tipa cu voce tare, din cel mai inalt forum. Le dam Tara, pe care am uzurpat-o, altora. Se stie cine sunt acestia. Doar ei, de acolo, de sus, sa se salveze de parnaie si, in plus, sa continue sa pape tot! Pana or sa crape. PSD-ALDE-UDMR si-au inceput, fara istov, marea lor crapelinita. Fara sa mai gandeasca. Dar cimitirul e plin de imbuibati! Asa sa-i bata Dumnezeu!
LEVST.
21 Dec 2017

Comemorarea revolutiei din 1989.(...)___----___Asa se falsifica istoria, se persista intr-o idee si exprimare falsa, cea ce a fost in „89 in Romania NU a fost nicio revolutie, a fost un fel de lovitura de stat cu bilet de voie de la mai-marii lumii, miscare in care nr. 1 a fost inlocuit cu un presupus deja nr.2, iar regimul care fusese detronat in 1947 tot printr-o „revolutie”, s-a intors si s-a infratit cu comunistii (toti din randurile 2) si astfel a aparut noul regim si sistem, probabil unic in lume…
LEVST.
22 Dec 2017

Cred ca malai-mare o va promulga dintr-o suflare, ocazia ideala sa iese si el din underground, cu afacerea lui, "Export-Export. Inc., "( specializat pe copii si prostituate)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray