2019-10-20 19:48

Noi PROBLEME pentru Darius Vâlcov. Ce a pățit în TRAFIC consilierul premierului

 |  19:30
Noi PROBLEME pentru Darius Vâlcov. Ce a pățit în TRAFIC consilierul premierului

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a fost prins de poliţişti, joi, în timp ce conducea maşina în judeţul Argeş cu o viteză peste limita legală. Acesta a fost amendat şi a rămas fără permis pentru 90 de zile, transmite Mediafax.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Darius Vâlcov a fost depistat de poliţiştii rutieri, în Albota, pe DN65, în timp ce conducea o viteză peste limita legală.

Sursele citate au arătat că Vâlcov conducea cu 116 kilometri pe oră, deşi limita pe drumul naţional este de 90 de kilometri pe oră.

Consilierul premierului a fost amendat cu 1.305 lei. În plus i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
14 Feb 2019

IN PUSCAT DIRECT , TIGANUL AURAR BORIT .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Feb 2019

tiganul-tzaptzarap se grabea sa viziteze cavoul cu lingouri de HAURRR HAURRR HAURRRR de CIORDEALA mankatzashhhhh
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Codul lui Vâlcov Cât de bun poate fi un Cod Fiscal dacă el este gândit și asumat de un personaj desprins direct din Codul Penal? Cum pot fi convinși românii să își plătească taxele și impozitele și să respecte legile, atunci când ditamai ministrul de Finanțe își negociază mita în cimitir, iar banii negri încearcă să îi „spele“ plasându-i în tablouri de valoare și lingouri de aur? Lăudat fără măsură de șeful său, premierul Ponta, Vâlcov ajunsese să se creadă, chiar înainte să îl salte mascații dintr-un studiou de televiziune, un fel de guru fiscal. Impozitele mai mici, TVA redusă și toate celelalte măsuri de „lapte și miere” din Codul Fiscal erau prezentate ca niște soluții magice, al căror secret, impenetrabil pentru toți ceilalți, era deținut doar de „alchimiștii” Guvernului Ponta
30 Mar 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray