2020-04-05 17:38

Noul prefect de Giurgiu, impus de ALDE, are experiență la încasarea taxelor din piețele Sectoarelor 2 și 5

 |  00:26
Noul prefect de Giurgiu, impus de ALDE, are experiență la încasarea taxelor din piețele Sectoarelor 2 și 5

Ca urmare a trocului politic cu PNL, ALDE a ajuns să impună prefect în județul Giurgiu. Numai că, numirea noului prefect de Giurgiu, în persoana Anetei Matei, garantată și susținută de către deputatul și traseistul politic Toma Petcu, care este și liderul ALDE Giurgiu, a generat un conflict mocnit care, cât de curând, va izbucni atât la nivelul cabinetului Orban, cât și în cadrul organizației ALDE Giurgiu.

Faptul că Toma Petcu și-a impus prietena apropiată drept prefect a luat prin surprindere până și pe cele mai apropiate persoane din anturajul său, întrucât cei din jurul liderului ALDE Giurgiu știau că noul prefect va fi actualul inspector șef al ITM Giurgiu, Cristian Anculescu. Dar, deși cele două familii sunt foarte apropiate, mergând împreună în concedii, Toma Petcu a preferat să o susțină și să o impună ca prefect pe Aneta Matei, pe care tot el a impus-o, în august 2017, ca secretar general adjunct la Ministerului Energiei, pe vremea cînd el era ministru, iar cei din ALDE Giurgiu știu foarte bine și de ce.

Aceasta și-a menționat în CV că, între 2013 și 2015, dar și între 2016 și 2017, a fost șef adjunct al Serviciului Administrativ de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București Sector 5 și, ulterior, Sector 2, ocupându-se de „Coordonarea Inspecției Fiscale și a verificării fiscale la toate categoriile de contribuabili administraţi de Administrația Sector 5, și ulterior, Sector 2, a Finanțelor Publice”. Potrivit informațiilor noastre, noul prefect de Giurgiu s-a ocupat de încasarea taxelor de la comercianții din piețele aflate pe raza administrativă a celor două sectoare ale Capitalei cum ar fi Piața Rahova, Ferentari sau Bucur Obor. Practic, pe noul prefect de Giurgiu, Aneta Matei, susținută și promovată de traseistul politic Toma Petcu, o recomandă pentru noua funcție administrativă experiența în încasarea taxelor din piețele celor două sectoare ale Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine