2020-08-11 15:34

Noul premier al Republicii Moldova, la întâlniri cu preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş

 |  08:06
Noul premier al Republicii Moldova, la întâlniri cu preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş

Pavel Filip, noul premier al Republicii Moldova, va efectua, marţi, o vizită oficială la Bucureşti, în cadrul căreia se va întâlni atât cu preşedintele Klaus Iohannis, cât şi cu premierul Dacian Cioloş.

Guvernul a anunţat că prim-ministrul Dacian Cioloş şi Pavel Filip se vor întâlni la ora 10.00. Începând cu ora 12.00, preşedintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu noul premier al Republicii Moldova.

Guvernul de la Chişinău a anunţat ce subiecte vor fi abordate în cadrul întâlnirile pe care urmează să le aibă premierul Pavel Filip.

"Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, şi omologul său român, Dacian Cioloş, au convenit în cadrul unei convorbiri telefonice să se întâlnească marţi, 26 ianuarie, la Bucureşti, pentru a discuta pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relaţiilor bilaterale moldo-române, precum şi a acţiunilor ce urmează a fi întreprinse de către cele două guverne în vederea impulsionării procesului de implementare a iniţiativelor şi proiectelor convenite între Chişinău şi Bucureşti. Cei doi premieri vor discuta, de asemenea, despre agenda de reforme stabilită în Acordul de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană", a anunţat Biroul de presă al Guvernului Republicii Moldova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-26

In legatura cu acest articol...

Premierul moldovean Pavel Filip, la Palatul Victoria
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz