2019-08-20 04:50

Noul PREMIER, Mihai Tudose, declarație despre PRIORITATEA guvernului său

 |  14:48
Noul PREMIER, Mihai Tudose, declarație despre PRIORITATEA guvernului său

Nou premier Mihai Tudose a anunțat miercuri care va fi prioritatea guvernului său, adăugând că a fost desemnat să muncească pentru țară.

„Nu am sentimentul că am câștigat vreun premiu. Am fost desemnat de dl președinte Dragnea și îi mulțumesc, de către colegii din CEX și le mulțumesc și domniilor lor, de către președintele României.

Îi mulțumesc și domniei sale. Am fost desemnat să muncesc pentru țară. Prioritatea va fi implementarea programului de guvernare cu un control politic foarte strict. Vom implementa măsuri noi pentru a recupera anumite sume, iar de acum toți membrii guvernului vor raporta tot ceea ce fac, în primul rând, prin fapte și nu doar prin declarații.”, a declarat Mihai Tudose, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-28Parerea ta...

DACIAN
28 Iun 2017

ROMANIA ESTE GUVERNATA DUPA MODEL AFRICAN SAU TRIBAL. INCA DIN 1990 RO A FOST CAPTURATA DE MAFIOTI SI BANDITI SI A FOST CONDUSA PE ULTIMUL DRUM TIMP DE 27 DE ANI DE CATRE EI MAI MARI GROPARI DIN ISTORIA SA.
CE SPUNE UNUL DEȘTEPT
28 Iun 2017

”Profil de prim minstru PSD:Mihai Tudose de la Braila!Securist dovedit si notoriu ,obedient sefilor SRI prin scursurile Gabriel Oprea si Florian Coldea si alti generali ca Zamfir si Marin ,obedient marelui maestru al Lojei masonice Garibaldi si el securist de joasa speta si trista amintire,obedient tantalauluii dictator si gogoman, adulat doar se lasi si prosti si scroafe gen Sevil Shhaideh(pardon e si ruda mea dar tot scroafa nesatula e)din Teleorman- Liviu Dragnea ,cel care desi a dus judetul Teleorman pe ultimul loc ca nivel de trai,somaj,investitii este ales mereu ca "Numarul 1 "al politicii din aceasta tara bananiera deja-Romania.Unde ati mai vazut in lume ca cel care distruge tot in judetul sau sa fie considerat un bun gospodar si o minte luminata?Dar intr o tara de lasi si cocosati .Ce sa mai vrei decit un bilet de avion doar DUS?Evaluat de propriul partid cu 0 realizari ca ministru al Economiei,cu 17 esecuri din programul de minciuni electorale al PSD ,Mihai Tudose va fi primul minstru sinistru al Romaniei.Am uitat ceva.Il cunosc personal ca sa nu fie loc de interpretai-verificati va rog!.Mi a fost coleg de Comisie in Comisia de Economie,Comert si Industrii din Camera Deputatilor pina am treut la Comisia de Siguranta Nationala.El trimis de Gabriel Oprea a intrat direct in 2006 in SRI ca elev si apoi profesor.Ce sa predea neica nimeni asta acolo?Braila si Teleormanul sint doua judete distruse de acesti 2 imbecili PSD:Liviu Drgnea si Mihail Tudose,In schimb sotia sa este buna tare (si la suflet )motiv ptr care Mihail Tudose i a dat firmei conuduse de ea un contract din bani publici de 10 milioane euro si fara plagiat ca s au prins astia.Dar daca pe Bombonica sotia lui Liviu Dragnea a luat o DNA doar ptr 100 de mii de euro pe sotia lui Tudose Mihai o lasa DNA in pace ptr 10 milioane de euro ptr ca nu i asa,DNA si PSD acum =LOVE!Au dat o la pace!Ce mafie mai tata!Metin Cerchez -stiri de stiri!”
CE RUșINE EșTI KALUS!
28 Iun 2017

Klaus Iohannis a dat o la pace cu mafia PSD-e si el securist SRI,mason,nulitate ca Mihai Tudose? Rusine Klaus Iohannis.Ai dat o la pace cu mafia PSD.Dupa legea padurilor-liber la furat, iata ca esti pe fata cu PSD si ptr functia de prim ministru -Mihai Tudose-securist SRI,plagiator,nulitate ca ministru al Economiei -o spune chiatr PSD,mason ca si tine dar el e in Loja Garibaldi.Rusine Klaus Iohannis!Te doare undeva de Romania si poporul roman!Metin Cerchez
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray