2020-07-06 20:57

NUMIRE de ultimă oră în Guvernul Dăncilă

 |  18:32
NUMIRE de ultimă oră în Guvernul Dăncilă

Actualul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ciprian Florescu, a fost din 2017 prefect de Gorj, funcție din care s-a remarcat prin faptul că a interzis pantalonii scurți și fustele mini în instituție.

Al doilea ordin de prefect emis de Ciprian Florescu de la numirea în funcţie a fost acela de a interzice intrarea în Palatul Administrativ a femeilor îmbrăcate cu fustă scurtă şi bărbaţilor în pantaloni scurţi, după ce ministrul Turismului de la acea vreme, prezent la Târgu Jiu, a fost iritat că un cameraman al unei televiziuni a venit la conferinţa de presă în pantaloni scurţi, scrie Newsweek.

Tot printr-un ordin de prefect, Ciprian Florescu a interzis jurnaliştilor să circule liber prin instituţie, indicând doar o anumită camera unde să aibă acces, numai însoţiţi de un funcționar al instituției, fiind singura încăpere unde se permitea înregistrarea audio-video. Noul secretar de stat a dat ordin jandarmilor şi firmei de pază de la poarta instituției pentru a impune noile ordine. Aceste reguli au intrat în vigore chiar înainte de emiterea ordinului.

DNA are în lucru un dosar pentru trafic de influenţă, care are strânsă legătură cu soţia acestuia, Codruţa, psiholog la Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”, subordonat Consiliului Județean, la care Florescu este vicepreşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz