2020-03-30 16:38

NUMIRE de ultimă oră în Guvernul Orban. Cine revine în Ministerul de Interne

 |  22:38
NUMIRE de ultimă oră în Guvernul Orban. Cine revine în Ministerul de Interne

Schimbare la nivel înalt în MAI. Numărul doi din instituție va fi chestorul Bogdan Despescu, cel care a plecat din funcția de comandant al Poliției Române în plin scandal, în urmă cu doi ani, dat afară de Mihai Fifor, prim-ministru interimar.

Prima schimbare la vârful ministerului de Interne. Marcel Vela l-a dat afară pe secretarul de stat Daniel Chirilă, cel care se pensionase din Poliţie la doar 39 de ani şi pe care Viorica Dancilă îl propunea ministru interimar de Interne.

În locul lui a fost numit Bogdan Despescu, care în urmă cu câţiva ani a condus Poliţia Română, dar care a fost demis în urma scandalului poliţistului pedofil. Chestorul Bogdan Despescu a ieșit nevinovat în cercetarea disciplinară dispusă de fostul ministru Carmen Dan. Despescu va fi noul secretar de stat pe probleme de ordine publică, funcție ocupată până acum de Dan Chirilă.

În ultima perioadă, Despescu a fost unul dintre adjuncţii şefului IGPR.

Ministrul Marcel Vela a renunțat și la subsecretarul de stat pe ordine publică și la cel responsabil de relația cu Parlamentul - ofițeri numiți în funcție în timpul guvernului PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine