2019-10-23 21:10

NUMIRE în Guvernul Dăncilă. Un fost MINISTRU revine în Executiv

 |  18:03
NUMIRE în Guvernul Dăncilă. Un fost MINISTRU revine în Executiv

Andreea Păstârnac, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, a fost numită de premierul Viorica Dăncilă, în postul de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Păstârnac a pierdut funcția de ministru în favoarea Nataliei Intotero. Fost ambasador al României în Israel, Andreea Păstârnac activează în MAE din anul 1993 şi a mai fost ambasador în Cipru, iar între 1996 şi 2001 a fost profesor invitat la Universitatea Tel Aviv.

Pe lângă numirea în funcția de secretar de stat a ex-ministrului delegat, premierul Dăncilă a luat, miercuri, și alte decizii de eliberări din funcții, respectiv numiri. Au fost eliberați Florin Lazăr Vlădică (secretar de stat și șef al Departamentului pentru armamente din MApN), Simona Gabriela Baltag (consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului), Gabriel Andronache (secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului), Ramona Ioana Lohan (secretar de stat în cadrul SGG), Robert Rucăreanu (consilier de stat în aparatul prim-ministrului) și Alexandru Victor Micula (secretar de stat în MAE).

De asemenea, Viorica Dăncilă a decis încetarea calității de consilier onorific al premierului pentru Remus Vulpescu și Gheorghe Piperea, transmite Digi24.

Totodată, l-a numit la șefia Corpului de control al prim-ministrului pe Constantin Robu.

Toate deciziile au fost deja publicate în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-08Parerea ta...

RO TARA FARA ROST
31 Ian 2018

Totodată, VASILICA l-a numit la șefia Corpului de control al prim-ministrului pe Constantin Robu. Premierul Vasilica Viorica Dancila l-a numit pe Constantin Robu in functia de secretar de stat, sef al Corpului de control al prim-ministrului. Acesta este ofiter, activand in cadrul corpului de control al Ministerului de Interne. Constantin Robu este ofiter specialist principal I la Corpul de Control al Ministerului de Interne. Anul trecut a fost promovat temporar, in perioada martie-octombrie 2017, in functia de director general adjunct la Corpul de Control al prim-ministrului. ROMANIA STAT AFRICAN.
UN BAIAT CU OCHI CAPRUI
01 Feb 2018

Un minimum de respect, fata de tara, al noului premier, la numiri de reprezentanti in exterior, era si o prezentare a unor initiative ,de orice natura, ale acelor personaje.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray